Feyzazdra Kızlar 12 haftalık hamileyim dün gittik kız dedi kesin gibi konuştu degişirmiki bi kızım var bide oğlum olsa fena olmazdı 🤷♀️ Pazartesi başka doktora gözikim diyorum
Hiranurhilal Feyzazdra bu haftalar cok erken degisme cok oluyor 15de sonra genelde degisme olmuyor.Benim 12 13 arasi kiz denmisti 15 den sonra hep erkek
Tazeanne0134 Feyzazdra tatlım zaten bu haftalarda olur yani banada 16+6 da kız demişti ama 22+6 da detaylıya gidince erkek olduğunu öğrendik
Karakuzuu 17. haftaya kadar kız dendi 17+2 de gittiğimde kesin erkek dendi o zaman bu zamandır erkek. Doğuma var 4 haftam 🥺
Zehra321 Benim de 13. Haftada kız dendi 16 da kesin erkek oldu bende tam tersi kız olsa fena olmaz diyordum kız bebeklerini daha çok ilgim var sanırım tüm yeğenlerim kız olduğu için 🥰
duyguyilmaz 12 degisir yuzde 80. Benim de ikili taramada kiza benziyo dedi cok sukur 31'e geldik hala kiz. Ama biz zorla soyletmistik. Doktorum 17den once soylemiyorum sonra beklentiye girip uzuluyo aileler demisti. Bi'de 12.haftada kendi doktorum kiza benziyo derken ikili taramayi yapan uzman yapisindan dolayi erkege benziyo demisti. Kendinizi kaptirmayin yani:)
deletedmom309 16. Haftaya kadar dış genitaller tam oluşmuyor. Hele 12. Haftada kız genitaliyle erkek genitali birbirine o kadar çok benziyor ki. Ümitlendirmek istemem ama henüz erken, 16. Haftaya kadar bekleyip, önce kendi doktoruna sonra da başka bir doktora daha görünebilirsin teyit için.
Fatosduzgun55 Bana da 12.haftadan 21haftaya kadar kız dedı.. ayrıntılı ultrasonda erkek oldugu cıkdı... acele edmeyın derim...😑 sağlıklı olsunlar da kız erkek hıc farketmez
Fatosduzgun55 Feyzazdra evet drum hep öyle diyordu🤣🤣 ama ben bıraz kılolu bır gebeyım bebek kucukken assa da olabılıyormus haftası buyudukce yukarı cıkdıgında daha net gozukuyormus ayrıntılıda öyle demıslerdi
Rahime83 Feyzazdra ozamn erkekdir umitlenme olmasın da sağlıkla bayan doktorlardan daha iyi biliyor 🙈😂
Ceydaibrahim Benimde 12 haftalıkken kız dedi bu benim üçüncü gebeliğim bi oğlum bi kızım var hamileğim aynı oğlumun hamileğine benziyor hamile kaldığımdan beride içimden erkek geçiyor bakalım artık bi daha ki kontrolle kadar 🙂😊
Feyzazdra Ceydaibrahim hayırlısı olsun rabiim iki meyveden vermiş ben güzeldarısı bana ya 🤷♀️ İnşallah kaç haftalıkken gidiceksin
Elcn4 Benimde ayrintilida kiza benziyor dendi. Suan kesin erkek pipisini gorduk 😊 hayirlisi olsun simdiden kizda yanilma payi oluyor diyorlar daha erken haftaniz
Balimkiz 12 de kız 17 de kız hatta 19 da da kız şimdi haftaya detaylı olucaz daha da değişmez diye umuyorum ama hayırlısı