Ipek86 Brcnfrt bugün 80% kiz dedi doktor, aralikda detayli ultrason var bakalim yine aynisimi cikicak🙈😍 Sizin bellimi
Brcnfrt Ipek86 hayırla sağlıkla doğsun 13 haftalık iken kıza benziyo demişti doktorum yan oturuyo tam göremiyorum dedi 14+3 de gidince kız dedi 👼💓
Brcnfrt Cansunurettim adres aynı mi burdakiyle. Baktım da çıkmıyo kapalıyım ben de eşimle olan bı foto da eşim bakıp elim belimde olan bı foto siyah elbiseli 😀
Ipek86 Brcnfrt hayirli evlat olsun saglikli olsun ne gelirse Allahtan kabulumuz🙏🏻🙏🏻 ben alisveris icin azicik merak ediyordum artik aralik ayina kadar unisex almaya devam🙈
Minigim_ Nisanın ilk haftası olcak nasipse 17+6 %80 kız dedi aralıkta detaylı da kesinleşir diye umut ediyorum
Brcnfrt Ipek86 öyle tabi ki sağlıkla doğsun da çok şükür Rabbime 🙏 valla dediğiniz gibi alışveriş yapmak istiuo insan netlesinceye kadar unisex almaya devam edin ☺️😍
Songul_58 12 Haftalkken erkek ama net değil dedi 15 haftalık oldu yine erkek ama net değil dedi bakalım ne olur değişirmi🤔
Seluna Kızlar merhaba, bende yarın 17. haftaya giriyorum kısmetse. Dün kontrole gittik, ama maalesef ki yine öğrenemedik cinsiyetini. Sadece kıza benziyor dedi ama net değil. Ölüyorum meraktan :) nisan ortası doğumum benimde nasipse :))