Mervesnck Alisannesi ben cok bulantili kusmali hamilelik geciriyorum hala daha o yuzden cok alamadim ilk 5 kilo verdim 4 kilosunu geri aldim zaten kilolu biriyim almamama ragmen cok zorlaniuorum hala daha kusuyorum haftada 3 kez nerdeyse 😭😭
Alisannesi Mervesnck ooo senin ki de zormus. O kusmalar beni de mahvetti ama 2 ay fln surmustu.. saglikli olsunlarda zayif olsunlar
Kubrasell Bende bahçelievler vital hoslitale gidiyorum Didem hanıma çok iyi tatlı bi doktor muayene ücreti 115 TL nst 35 TL
Girlmom Canselgly ben Bağcılar medicine hospitale gidiyorum Fatma hanıma memnunum normal doğum 1500 dediler muayene ücreti de 80 tl
Mervaslan ilknuryzc1 bende fark ediyorum o hastanede yesim hanimin daha cok hastasi oluyo.bende derya hanimin yanina gidiyorum.acaba yesim daha mi iyiydi diye dusunuyorum bazen.ama artik 31 haftaligim.ayni doktoruma devam ederim diyorum...
Mervaslan ilknuryzc1 bende fark ediyorum o hastanede yesim hanimin daha cok hastasi oluyo.bende derya hanimin yanina gidiyorum.acaba yesim daha mi iyiydi diye dusunuyorum bazen.ama artik 31 haftaligim.ayni doktoruma devam ederim diyorum...