Mervesnck Alisannesi hreketli ama eskisi kadar degil benim 1 bucuk aydan fazladr galiba asagi dondu ayaklariyla yukaridan sikistiriyor beni surekli karnimda bir yerde topliyor kendini hic uyuyamadm valla 😔 nolcak bilmiyorum tuhaf tuhaf agrilar giriyor gece duzensiz bazen
Alisannesi Mervesnck benimde ya sag ya solda toplaniyo surkli. Geceleri bastiriyo agri yapiyo.sanirim az kaldi bize .d
merininyavrusu Tavsiye üzerine Hospitalist Yeşim İşlegen hanıma gittim önce. Çok iyi ve ilgili bir hanımefendi. Ancak çok yogun ve hastanenin sistemi de hiç güzel değil. Kaçta randevu alırsan al randevusu olmayan senden önce gelirse o giriyor falan. Aşırı sıra var zaten. Bu sebeple Medilife Sema Yılmaz Hanım'a gitmeye başladım. Sıra sıkıntısı yok. Çok ilgili ve güleryüzlü bi hanım. Bu iki doktor da normal dogum taraftarı. Özellikle Sema hanım öncesi sezaryen olsa bile normalde ısrarcı tabiki aileye de saygısı var.
masalsii minik_mucize bende kararımı eray balcanda verdim sanırım biraz uzak suan aracımız yok 2 otobus değişerek gidicem ama olsun çok tatlı bi doktora benziyor inşallah 3-4 hafta sonra ilk randevuma gidicem kendisine 🥰
Canselgly Dudus sirin ceylan varmış o doktor nasıl acaba hangisi normal doğumu destekliyor acaba ben normal istiyorum tabiki o ana bağlı ama en azından normali destekleyen bir doktora gitmek istiyorum 👍🥰😊😊😊
Mervesnck Alisannesi valla kilosu sikintisi yoksa hemen simdi dogursam keske 😂 bencede biz 40 i gormeyiz gibime geliyor
Alisannesi Mervesnck kac kilo senin ki. Benim 35+6 da 2.650 ydi. Bana zayif geldi doktor gelisimi iyi desede.bende 3 bulsam dogumdan korkmam .d
Mellteem minik_mucize [silindi] Bnmde canım doktorum😍 sakinliği sayesinde sakinleştiğim🤣 ne zaman gidiceksiniz buluşalım kaynaşalım 🥰
[silindi] Mellteem bu hafta içi nasipse gideceğim😍 ama tam günü belli değil :) ondan önce bi dahiliye ‘ye görünmem gerekiyor çünkü☺️ Sen ne zaman gideceksin☺️
Mellteem [silindi] Ben daha yeni gittim 1 ay sonra gel dedi yani sıkıntılı birşey olmazsa 26 kasımda fln gidicem
[silindi] Mellteem ben şimdi son zamanlardayım ☺️ Bir de riskli gebelik olduğu için 2 haftada bir görünüyorum ☺️ O yüzden en son on gün önce gittim ama yine gideceğim sıkı takip gereği☺️
Mervesnck Alisannesi yaa seninki iyi bence benim 34-2 de 2.210 dedi az dilmi dedim dktor normal dedi ama bana az geliyor o kadarda sut yumurta peynir yiyorum da 😕
Alisannesi Mervesnck aynen bende yiyorum dikkat ediyorum. Bence ikimizinde az duyduklarima gore.... ama ben 17 kilo almisim 20 de olmus olabilir. Kizimda 10 kilo almistim bunda uctum .Sanirim bu yuzden de biraz. Sen kac kilo aldin
Mervesnck Alisannesi ben cok bulantili kusmali hamilelik geciriyorum hala daha o yuzden cok alamadim ilk 5 kilo verdim 4 kilosunu geri aldim zaten kilolu biriyim almamama ragmen cok zorlaniuorum hala daha kusuyorum haftada 3 kez nerdeyse 😭😭
Hlal Kizlar ya bende esenler özel güney gidiyorum doktor iyi ama çok bekliyorum ben acaba degstrsem.mi diyorum 32 haftaligim başka doktor kabul eder mi ki