Esir duyguyilmaz Yasemin hanımla Nuriye hanımı baya tavsiye ediyorlar ama işte gündüz doğum olursa giriyorlar gece ise nöbetçi
duyguyilmaz Esir Bu cogu yerde boyle ama gece dogum olursa ve doktorunuzu isterseniz ek ucret aliniyo:) Ablam da baska hastaneye gidiyo orasi da oyle demis.
Mervesnck Alisannesi gercekten oyle 35 haftaligim suan safa ya gidiyordum kapaninca doktorsuz kaldim o sirada emel hanim cikti karsima konusurken uykum geliyor yumusak sesinden valla 🥰😃 bi avazda doguralim ya
Mervesnck Alisannesi evet canim ilk bebegim 37 haftada gidicem kontrole 30 kasim dedi suan gorunen ama adet sancilarim oluyor gunde 1-2 kere sanki 40 i goremicemm gibi 😶
Alisannesi Mervesnck dikkat et canim Kizimdayken birden sanci girmisti sonra suyum gelmisti .hastane de de kalbi zayifladigi icin sezeryana almislardi... sen ne kadar da bi kontrole gidiyosun
Mervesnck Alisannesi normalde ayda birdi de simdi 2 hafta sonra gel alttan ilk kez bakicak benim cok agrilarim var zaten sol kemigim agriyor alt yuruyemiyorum hic 😔 kan ilaclari viramin birton ilac kullaniyorum nolcak bilmiorum ya
lilosbebek Mervesnck Bende iki hafta önce gittim 75 tl ödedim adı Emeldi doktorun kapalı bir bayandı ama o hastahane temiz değil
lilosbebek Canselgly Ben çalışlarda özel bir muayanehaneye gidiyorum doktorum çok iyi medicanayla anlaşması varmış muhtemelen doğum orda olucak
Aysekadir Canselgly haznedar Meltem hastanesi Nuray hanıma gidiyorum çok memnunum işinin ehli tavsiye ederim