dilekkkaltunnn Anneler 32+0 haftalık hamileyim. Tekrarlayan vajinal mantarım var yine oldu malesef 😔 mantarı hamileyken çözen anneler bir yardımcı olur musunuz lütfen 😔🙏🏻
Monna dilekkkaltunnn iki ay önce olmuştu dr hem fitil hem krem vermişti geçti bir daha olmadı. Güzel kurulamakta da fayda var
DivineShine Bende 37.haftamdayım, doktorumla görüştüm ve fitil verdi. Kullandığımda hemen etki etti ve geçirdi. Sende doktorunla görüşüp kullanabilirsin.
dilekkkaltunnn DivineShine valla bende kullandım ama tekrarlıyor sürekli o kadar dikkat etmeme rağmen 😔
Zeyk Kızılcık marmelati aldım bir teyzemden valla idrar yolu enfeksiyonu ve mantarı geçiriyor diye duydum çok kişiden kızılcığın. Şuan deniyorum. İdrar yollarında enfeksiyon var ve ara ara mantar gelip gidiyor umarım işe yarar. Yoksa hiç bişey kar etmiyor.
78Ay_ 32+5’teyim ben de aynı sıkıntıları yaşıyorum. Fitil ve krem verdi dr ama henüz tam etkisi olmadı. Bir de vajinada şişlik yaptı sanki sizde de böyle oldu mu?
dilekkkaltunnn 78Ay_ ben artık tükendim valla kabullendim gibi bir şey. İyileşiyor 1 ay sonra tekrar antiyotik olmadan geçmeyecek galiba 😢
Zeyk dilekkkaltunnn valla aldığım marmelati sabahları aç karına kahvaltıdan önce kaşık kaşık yiyorum. 3-5 kaşık arası tatlı kaşığıyla. Antibiyotiksiz geçmiyor gecsede tekrar ediyor ve benim antibiyotik alerjim var 😬
edaaedaa33 İbrahim saraçoglunun tavsite ettigi bir kür var aynısafa bitkısı dıye vajinal mantar için onu youtube den bi açıp izleyin derim bn hamile deglim ama sureklı mantar oluyrm hc bi fitil ilaç etki etmiyo artk tekrarlıyo kndnı sureklı bn bugn aktardan aldım onu denicem inşallah iyi gelir
dilekkkaltunnn Valla benim alerjim yok ama doktorlar yazmıyor kesinlikle antiyotik kronikleşecek diye korkuyorum artık.
dilekkkaltunnn Merve5467 bana sürekli gyno lomexın 600 veriyorlar ama yok anam 1 ay 1 buçuk ay sonra aynı