dmllerl MiniMiniPatiler aynı günlerimiz cnm benimde bugün aynı sancılarım var ama düzensiz fazlalasiyo git gide
MiniMiniPatiler dmllerl dakika tutabiliyor musunuz ben sabah hic kesilmedi ağrım yatsam da kalksam da aynıydı sonra ara ara girmeye basladi ama duzenli olarak bakmadim artik bakicam Allahim hepimizin yardımcısı olsun insallah
MiniMiniPatiler Sblebrt evet sanki adet günümün ilk gunu gibi benimki cok sancılı gecerdi yine oyle sancilar
dmllerl MiniMiniPatiler amin amin cnm valla dakika tutamıyorum yani çabuk sürüyor bi sancıyla diğerinin arası geliyor sancı 10 saniye sürüp geçiyor
Sehla Sblebrt hic sancim yok toktora gitdim cocugun kafasinin canaga giRmediyini soyledi acilisimda hic yok dedi
Sehla Smnr321 Smnr321 Smnr321 dmllerl dmllerl Htczmra ne zamana kadar bekleyeceksiz ? Doktorunuz ne diyor ? Sezaryan dusunuyormusuz?
Sehla Smnr321 Smnr321 Smnr321 dmllerl dmllerl Htczmra ne zamana kadar bekleyeceksiz ? Doktorunuz ne diyor ? Sezaryan dusunuyormusuz?
Smnr321 Sehla hayır sezeryan düşünmüyorum doktor Bi terslik çıkmadığı sürece 41.haftaya kadar bekliyormuş
dmllerl Sehla 41 e kadar bekleriz hayırlısıyla gelsinler cnm sezeryan düşünmüyorum Rabbim yinede hayırlısını versin hepimizde 👐
Sehla Smnr321 cati muayinesi oldunuzmu ? Doktor gec gelmesine sebep neyi gosteriyor? Bende kafasi awagi ama canaga girmediyinden gec geldiyini soyledi
Smnr321 Sehla bende de kafası aşağı defalarca kez çatı muayenesi de oldum suyu felan herşeyi normal normal doğum istiyorsan beklicez kendi gelene kadar diyo
Htczmra Banada kasımın 10 a kadar bekleyeblrz ddi doktorum ama bebeğim biraz zayıf ultrosonda gelişimi iki hafta geri çıkıyor dopplerde normal deniuo ama yinede zayıf olck ddi 39 olduk bugün bı hafta önceydi 2700 dedi doktorum sizinkiler kaç kilo benim bebiş zayıf olck 😔
Bsraermis8 Sblebrt bende 39 haftamdayim . Ara ara vajinaya sancı giriyor ama geçiyor uzun sürmüyor ayy ins açılma oluyordur . Son 8 gün yazıyor uygulamada . Normal gözüküyor kafası baya baya kanalda . İnş gelir bu haftaaa
Sblebrt Bsraermis8 valla canım herkesin bir degıl tabi ama uc haftadan beri vajinada sancı var benim 40+3 oldu hala tık yok hatta ıkı hafta önce beyaz sumuksu nişanım bile geldi