shsn Minikbebis eşimede gösterdm bak tek değilm diye glüyor 😀baskıdan muhtemelen burnumz tkanıyor aman azıcık dayansnlar 😀
Seda05 Minikbebis aynen bende ona öyle söylerdim benden önce uyu diye hatta bi kaç kez öyle yaptık 😁😁
Gnl_grb27 Minikbebis nerde.. boğuluyor gibi oluyorum nefes alamıyorum kocam olmasa boğarım gece gece 🤣😂
BamBi Haha bende horluyorum üstelik ben farkinda degilim esim söyledi.. arada yatakta bi dürtmeyle uyaniyordum meger kendi dürtüyormus beni kendime geleyim diye. Bu arada 34+2 hamileyim
Evn123 Minikbebis bende horluyorum arada ama sıkıntı şurda eşim horluyor uyanmıyor benim azıcık horlamamda uyandırıyor hayırdır diye ahh biz kadınlar bizimki 9 ay horlama olsun onların ömürlerince ne yapacaksın işte kadın yüreği 🤷🏼♀️🙃
Minikbebis Deletedmom133 iyileşme sürecin nasıldı zorlukları neler ben normal düşünüyorum ama aksi durumda sezeryan tabiki :)
Deletedmom133 Minikbebis hastaneden sinra evde eşim ve ben kaldık kimseyi istemedim 2 3 haftada da herşey eskisi gibiydi 😀 ben ikinciyede ara versem de normal istemiyorum devlette isteğe bağlı olmuyor ama çok şükür kızım dönmedi