Aysn28 Merhaba hanımlar 29 haftalık hamileyim henüz kızımın ismini bulamadık öneri alabilir miyim lütfen sizden ?
Akademisyenanne Aysn28 Elis ve Eliz farkli isimler. Elis guzel kokulu cicek anlamina geliyormus. Eliz de iz birakan, emir veren prenses, goz nuru vs anlamlarina geliyor.
gozdeteacher Aysn28 Başta kız demişti doktorumuz, Mısra ismini istiyordum. Ama cinsiyetimiz değişince Mısra hayal oldu 😂
Aysn28 gozdeteacher aa nasıl bilememiş doktor da başta erkek bebek isim arayışına girdiniz o zaman şimdi de 🤗
gozdeteacher Aysn28 12.haftada erken tahminde bulunmuştu 🙈 16.haftada anladık ki yanlış alarmmış 😂 Oğlum olursa ismini daha yıllar öncesinde bulmuştum, eşim de itiraz etmedi sağolsun. 30+1iz, heyecanla Can bey oğlumuzu bekliyoruz 💙
Ozgesn Bende asel Mina düşündüm sonra karar değiştirdim arya Mina olacak insallah ama beliz ismi de kulaga hoş geliyor birde belinay🙏
ggulsahh78 Ozgesn belinay güzel evet uff bende çok kararsızım hemde çok..Hep Ecenaz istiyordum aslında simdi Ada Derin Toprak Gülru bunları da düşünür oldum 🙇 Ece var aslında çevre de ama çok sevdiğim bi isim
gozdeteacher Kbrkprl 16.haftada öğrendik gerçek cinsiyetimizi. 30+1iz ama hala her kontrolde emin miyiz diye sormadan edemiyorum 😂
Ozgesn ggulsahh78 yani bende cok düşündüm arya Mina olarak karar verdim ama belinay düşün derim sağlıkla sıhhatle alın kucağınıza insallah ❤️🙏