KucukAnne538 Mervemm Ben yaptırıyorum hemde hamamda daha temiz oluyor son haftalarda önerilmiyor benim bildiğim kadarıyla canım
Mervemm Feyzzzz evet bende giderdim ama gebeliğim dolayisi ile gitmedim bide 2 kaybim var diye esim bırakmıyor yok diyo bisey olur bebeğe
KucukAnne538 Mervemm 5. Haftamda 9. Haftamda yaptırdım 11 haftaligim şimdi haftaya kontrolüm var tekrar gideceğim 12. Haftamda bir sıkıntı yaşamadım şükürler olsun😊🙏
Mervemm KucukAnne538 bende doktora gideyim izin verirse artik esim az önce kizdi bana ya bebege bisey olur diye
KucukAnne538 Mervemm Tabi içiniz öyle rahat edecekse öyle yapın yanlış yönlendirmek istemeyiz hiç birimiz 😊
360604 Mervemm korkmanı gerektirecek bir şey yok yalnızca kuaföre hamileyim dedim enfeksiyon kapma riskim yüksek kullanılmamış çubuk ağda örtü vs kullan dedim normalde de öyle olması gerekiyor da nolur nolmaz diye uyardım
Mervemm 360604 ben önce doktora gideyim doktor git derse gideyim yoksa esim ile birnirimizi yeriz cok kizdi
Mervemm Adel001 canim suyun içine 1 cay kaşığı at 1 liyre suya mesaneni yika mikroolardan arindiriyo ben iliski sonrası hep yaparım hemen enfeksiyon mantar olduğum için