Badevehande Bende dedim bugun eşime ben gelin olmadım ki 5 kruslari geçmedi boğazımizdan kaldıki bebeğimi sorsunlar zaten onlara güvenenrek evlenmedim ama lafa gelince artik bizim gelinsin bizimsin işte burasi evin burda da kalcan yok aramadın da tavırlı konuşmalar 1 ay önce memlekte gittim eşimi aramis ee o deli sen manyakmisn o haliyle nasıl gitmiş hemen gelsin yok su bu . 3 ay önce ise ben yine hamile ve çalışıyorum zorla bizi çağırdılar gittik dediler iste yemek vercez cumatsi bekeldik yok pazar aksami dedim ben işe gitcem eve gitmem lazım dediler ki gitme izin al baskasinin isi alamam vermezler haftanin başı diyorum anlamiyo sonra demesin mi kaynnbabam bende gelcem saat gece 3 yola çıktık 4 saat.yol sabah 7.30 is başı ve ben o.gun sancılandım kanamam oldu ona rağmen bana tavır aldılar pazartsi ise gittim diye hamile halimle esime destek çıkıyorum daha yetmez gibi ee ben çalışmani istemiyorum erken gidip gec geliyon ama maddiyata kadar karışıp destek olmayıp böyle olması aşırı canımı sıkıyor suan artık saygı lmi kaybetmeden cok büyük mesafe koydum bunlarda ister istemez can sıkıyor canım