alchn Ben gurbetteyim ailemden farklı şehirde gelinim çalışıyordum ama hamile olduğum icin ayrılmak zorunda kaldım. 33 haftalık hamileyim burda arkadaşlarım var ama bazıları uzak baya sürekli görüşemiyoruz evdeyim iyice psikoljim bozuldu iş yapıyorum sonra kendi mi kaptiriyorum aksam 10 kadar ugrasyorum sonra belim sırtım agryo bebeğimi de yormak istemiyorum ailem gelmiyo calisyolar esim isten dolayi gec geliyo böyle karnım sisti kocaman her gören aaaa ne kadar sisko olmuşun diyolar 6 kilo aldım hâlbuki zayıflayaman işte sonra da veremen sütten hele sezeryan olursan hic gitmez karnın yok catlarsin o şimdi belli olmaz yok geçim derdi zor bebek gelcek kendini unutcan hep onu düşüncen geçim sıkıntısı yaşarsınız ben zaten cok yanlız hissediyorum kendimi böyle seylerle aglatiyolar diyorum aglamiycam canımı skmayacam ama herşeyden soğudum elimde olmadan ağlıyorum dışarı bile çıkmak istemiyorum eşimle çok mutluyum ama diyorum memleketime gidim çıkıp gelmeyim neler neler aklimda ama esimede kıyamıyorum evlendik cok ama cok severek eşim ailesi hiç bir kurusu gecmedi evliligimizde tek başımiza herşey yaptık borcumuz oldu hala ödemeye çalışyo sıktı o yönde de esim ailesi aryo eee niye aramadin ben arayim sizi diyo bide dalga gecer gibi demiyolar ki sıkıntınız var mi anca gelmiyon aramiyon halbuki hepte gittim suan gidemiyorum hamilelikten rahat edemiyorum gittimde kaynım esimden para ister demez ki sizin bebek gelcek var mi yokmu cok bunaldim buraya yazdim ki insan içini bir an dökmek istiyo ama hic tanımadığı yerde kışilere Rabbim sıkıntısı olan bütün arkadaslara sabır kolaylık versin
Kbrabalk alchn canım önce şunu unutma ağzı olan konuşuyor sen kimseye bakma yok çok kilo aldın vs takma he de geç yani sen eşinle iyiysen gerisi teferruat zaten insanlar anca senin aramanı gitmeni ister işimiz vardı de geç arana koy mesafeni yüz buldukça tepene çıkıyorlar yoksa eşinle mutluysanda gerisi hiç önemli
Anne6161amine alchn hiç takılma ben sezeryan oldum 15 gün oldu hamilelikte 11 kilo aldm ve şuan hamile kaldgm kilodayım hepsi gitti
belguzar_123 alchn kimene senin alacağın kilolardan onlara neden derr olmuş bu bir ikincisi hamilelikte daha duygusalsin ve öyle biseymi insanlar o zaman daha dilini çekmesi gerekirsen sivriltiyor hayat işte ama eşinle mutlu olmaya bak dert etme canım hayırlısıyla kucağına al bebeğini o zaman eve neşe gelir huzur gelir 🙏🌸😍👼
Muhendisannee alchn sanki postu ben yazmisim gibi hissettim 😄 ayyyynilarini yasiyorum ama bunlar beni daha da guclendirdi inan ki evet zor cok zor ama geçecek hepsi, Allah evlatlarimiza sağlık versin, eslerimizle huzur versin, gerisi biraz daha onemsiz..
alchn Kbrabalk Rabbime şükürler olsun ki 1 sene evliyiz daha incitmedi beni ama tek olmakdan evde insan düşündükçe bide hormandan glaba bu kadar moralsiz koruyorum ki bu duygular gitmeyecek diye
Badevehande Eşin seni seviyor ve destekçinse asla yuvanı bozma bunlar hamilelik hormonları ve düşüncesiz insanların boş konuşmaları yüzünden çok etkilenmişsin . Bende 20 kilo aldım İnan her gün bana daha sen doğurmadın mı ?erkek dimi? (Yüz kere kız demişim) nasıl doğuracaksın aman sezeryan olma ten tene temas olmaz bağ kuramazsın diyenler dolu. Artık umrumda değil yani saysam bunun 5 katı şeyler duydum. Herkes senin gibi üzülüyor canım insanlık bitmiş ne varsa artık kendi çekirdek ailen de var
alchn Badevehande Anne Baba haricî herkes bosmus bide eşim kayinbabamlar yaşamadım diye beni aileden değil el kızı gibi davranyolar ailemin yanına gittim diye bozuk yapiyolar oda çok zoruma gidiyo evime geldiler mi neler neler yapıorum yeterki mutlu gelip gitsinler ama onlar çok farklı demiyolar nasılsın bebek nasıl cinsiyeti erkek duydular dedikleri tek sey kimseye deme nazar değerler 2 kat daha sinir krizi geçiyorum kim napsın kız erkek evlat aynı ya cok değişikler can sıkıcılar hepsi
alchn Anne6161amine inşallah bende veririm sağlığımiz iyi olur bebegimle basta tabiki kendimi toparlamaya calısıcam ama etkilenn biriyim hemen duygusal çöküntü oluyo bende
Kbrabalk alchn hamilelikte olabiliyor öyle iç sıkılmaları falan canım geçimi şeyler olduğunu düşün hormonlardan falan bende evde yalnızım çevremde arkadaşımda yok kitap okuyorum dizi falan izliyorum eşin haftasonları falan dışarı çıkarmıyor mu hoşuna giden şeyleri galan yapsan
alchn Kbrabalk hafta 1 gün izinli mesailere kaliyo mecburen dedi bu hafta hastane valiizimi hazırlama birlikte yapalım dedi oda elinden geldikçe beni toplaya çalışıyo ins düzelirim
alchn Badevehande erkek çocuğa altın yok hayvan keserler mis ama kız hic bsiey yok neden kız çünkü bu yönlerini tanıdıkça sogdum iyice
Kbrabalk alchn anladım canım emin ol bunların hepsi geçiçi evladını kucağına alınca hepsini unutacaksın 🤗
alchn Badevehande hemde ne cahiller artık bende arayip sormuyorum bu tepkilerinden dolayı el kızıydim kiz olursa torun olmayacakti demek o zmaan şimdide olmasın diye
Badevehande alchn tabi canım bide bize kız tarafı bebeğin eşyalarını alır odasını yapar dediler İnan hala mı ya kız erkek tarafı dedim bunlar aşamamış demekki boşuna kızım diyorlar dedim
gulkara Bende şehir dışına geldim ne kadar zor olduğunu iyi biliyorum ben öğretmenim ve çalışıyorum ama bende izne ayrılacağım yakında. Aynı şeyleri yaşayacağım sizinle. Öncelikle aldığınız kilo gayet iyi karnınızın büyüklüğü önemli değil bebek doğunca zaten inecek o. bir ara bende kafama kilo takmıştım sonra dr gittim ki hiç gelişmemiş o günden sonra kiloyu düşünmez oldum. Bebeğinizin sağlığı her şeyden önemli unutmayın. Öteki duruma gelince bu durumlar sanırım hep benzer, aranızdaki saygıyı bozmadan mesafenizi kpruyabilirsiniz ve yaptığınız iyiliği anlamıyorlarsa yapmazsınız bu kadar. Saygı ve hürmet sadece büyüğe gösterilmez küçüklere de gösterilmeli sizin de onlardan illaki beklentiniz var sizin beklentinizi karşılamıyorlarsa sizden de bir şey beklemeyecekler ve bir şey demeye de hakları yok. Erkek bebek meselesi de cehalet başka bir şey değil, nasıl insanlar olduklarını bu bile belli ediyor zaten
alchn gulkara kesinlikle bende karar aldım zaten hic bir manevî maddi destek olmuyosa banada hele aileme gidip gelmeme karışmalarina asla izin vermem mesafe koydum farkındalar hatta bugün arayip ne sen aradın ne biz annelerden haber aliyomusn nasıllar diye laf vurdu evet hergun görüşüyorum.cok iyiler diye tepkide verdim
alchn Badevehande Bende dedim bugun eşime ben gelin olmadım ki 5 kruslari geçmedi boğazımizdan kaldıki bebeğimi sorsunlar zaten onlara güvenenrek evlenmedim ama lafa gelince artik bizim gelinsin bizimsin işte burasi evin burda da kalcan yok aramadın da tavırlı konuşmalar 1 ay önce memlekte gittim eşimi aramis ee o deli sen manyakmisn o haliyle nasıl gitmiş hemen gelsin yok su bu . 3 ay önce ise ben yine hamile ve çalışıyorum zorla bizi çağırdılar gittik dediler iste yemek vercez cumatsi bekeldik yok pazar aksami dedim ben işe gitcem eve gitmem lazım dediler ki gitme izin al baskasinin isi alamam vermezler haftanin başı diyorum anlamiyo sonra demesin mi kaynnbabam bende gelcem saat gece 3 yola çıktık 4 saat.yol sabah 7.30 is başı ve ben o.gun sancılandım kanamam oldu ona rağmen bana tavır aldılar pazartsi ise gittim diye hamile halimle esime destek çıkıyorum daha yetmez gibi ee ben çalışmani istemiyorum erken gidip gec geliyon ama maddiyata kadar karışıp destek olmayıp böyle olması aşırı canımı sıkıyor suan artık saygı lmi kaybetmeden cok büyük mesafe koydum bunlarda ister istemez can sıkıyor canım
alchn Muhendisannee Aminn canım ama iste harmanlar tavan yapiyo bu yazıyı azmadan başladım ağlamaya bitene kadar şuan biraz daha sakinleştim bebeğimi düşündüm dedim evet sağlığı herşeye değer elbet geçecek ama işte bu hormanlar bide balık. burcuyum aşırı hassasım 😊😊😊