ArzuK Güzel hamileler balık yağı kullanıyor musunuz? Hangisini kullanıyorsunuz? Kaçıncı ayınızdan beri kullanıyorsunuz? Yardımcı olursanız sevinirim 🤗
Demirleblebi ArzuK ben red krill oil kullanıyorum. En etkilisi olduğunu söylemişlerdi ve hiç kokusu tadı falan yok. Kullanımı çok rahat. Ama diğerlerine göre biraz pahalı sanırım.
2104 Ben daha kullanmaya başlamadım ama çok faydalı olduğunu duydum doktoruma danışım imom ilacına başlıcam 🥰
Sesem Evet bende burada bekleyeyim omega royal kullanıyordum bende 150 lira başka bir marka öneren dr. varsa ondan deneyeceğim bu ay.
Minikkuzuma Hande3636 bende imoma başladım decavit bıraktım sadece hamilelikte içtiğim tek vitamin Artı balık yağı imom birde devit damla siz nasıl içiyorsunuz imom mu sadece yoksa fazladan vitamin alıyormusunuz?
Hande3636 Minikkuzuma bende sadece 12. Haftadan beri ımom içiyorum 24. Haftadan beri de d vitamini damlası yeterli yani omega olarak fazladan takviye almanıza gerek yok😊
Gnca31 ArzuK ben 6.aydan sonra basladim yeni yani ondan once almadim son uc ay gebe ve bebegin gelisimi icin en dogru zaman diye dr umda oyle onerdi o yuzden icerigi temiz urunler kullanmami tavsiye etti 🌺