BeybininAnasi Dinlendiğiniz zaman geçiyorsa ama şiddeti dinlenildiği zaman da azalmıyorsa doktora görünmenizde fayda var. Benim de çok kas ağrılarım oluyor. Bel, bacak, kasık vs. ama dinlenince geçiyor. Geçmediği zaman doktora gidiyorum hemen
minnos6 BeybininAnasi dinlenince geçiyo ama hafifliyo tam.gecmiyo ben birazda evhamlyim birşey olur diye belkide çok normal ama sormak istedim tecrübeli bayanlar var burda çünkü 😊
Ebru9360 minnos6 19+4 haftalik hala karnimda ve kasigimda agrilar oluyo sebebink bende cok merk ediyorum ins normal ve gecici bi durumdur
minnos6 Ebru9360 cnm ben 15 haftada yine oldu ağrım doktor normal dedi kanama olmadığı sürece bu defa belimde agırınca endişelendim normaldir ya biz evham yapyruz ister istemez
Ebru9360 minnos6 ister istemez oluyo okuyoruz oyle kötü kötü seyleri etkisi altinda kaliryoruz sanirim
minnos6 Ebru9360 gerçekten öyle allah korusun özellikle kalbi durmuş fln çok etkileniyorum rüyama giriyo hep okumucm diyorum yinede bakyrum acaba nasıl olmuş diye merak ediyorum sonrada aklmdan ckmyo
zelis63 minnos6 Ewt herkes diyor büyüyor ondan olabilir ben hissediyorum canm 1 haftadır sen hissediyor Musun
zelis63 minnos6 Ewt aynı bende canm ufak bir sızı hissediyorum sanki çok tatlı bişey kayıyor sanki karnımda bişey
Bayrakoglu69 Bende aynı durumdayım suan 17 haftadayız Belim agrıyor ayakta fazla durunca fazla yürüyünce dinleniyorum geçiyor ama ondan önce sanki hafif hareket hissediyordum ama şimdi tatlı yiyorum yinede fazla hissetmiyorum herkes yanılmışsın hareket değildir bu haftalarda herkes yanılıyor genelde 20 den sonra hissediliyor diyorlar. Bide az önce kalbi durmuş diye post okudum iyice psikolojim bozuldu ya dün hastaneye gidecektim kanaman yoksa endişelenme olur böyle şeyler dediler rahmin büyüyor bel agrısı kaşık agrısı normal dediler gitmedim ama içim içimi yiyor yani pazartesi olsa da gitsem hemen anca rahatlarım 🤦🏻♀️🙁
minnos6 Bayrakoglu69 çok haklısın etkileniyoruz pskljk olarak bebek hareketidir o ya sonuçta insan vücudundakideğişikliği bilir erken diye birşey yok bence herkes belirli zamnlarda farkedeblr
Bayrakoglu69 Bide mantar oldum bu yüzden doktor fitil krem antibiyotik verdi ,kullandım ama korkarak içtim ilacı yani acaba ondan dolayı da kafamı takmış olabilir miyim 🙈 Doktor 12 saatte bir yazmış ama ben 24 saatte bir içtim korkumdan ne biliyim doktor bu tabiki iyisini bilir ama annelik iç güdüsü işte birşey oldu diye korkuyorum 🙈
Elfi İdrar tahlili yaptırmanızı tavsiye ederim. Doktorum enfeksiyon olması için illaki yanma ve koku olması gerekmez bazen çok belirtisiz seyreder dedi. Bu şekilde bir iki kez uzun zaman geçmyen kasık bel ağrım (adet ağrısı tarzında)olmuştu sadece enfeksiyon çıktı ben de size de önlem amaçlı tavsiye ederim🌷