Pandabekleyenanne Bende pcosluyum. Genç kızlığım boyunca hep yasmin kullandım ve aşırı kilo aldım 80 kiloya kadar çıktım. Sonra zeynep kamilde bir doktora gittim nişanlıyken. Doktor bana senin kistlerin çok büyük değil evlendikten sonra gider bunlar dedi. Bende evlenince yasmin kullanmayı bıraktım. Gerçekten de evlenince adetlerim düzene girdi zamanında oluyordum ki her evlenen gibi bir seneden sonra karı koca kilo aldık ve ben 95 kiloya çıktım. Yine düzen bozulmuştu. 4 ayda bi 6 ayda bi regl oluyordum dediler işte sen regl olmuyosun nasıl hamile kalcaksın senin çocuğun olmaz dediler etraftakiler. Velhasıl ben evliliğimizin 3. Yılında hamile kaldım 8 haftalıkken düştü. Aradan 2 ay geçti tekrar hamile kaldım o da 20 haftalıkken erken doğum oldu bebek öldü. 2 sene çocuk istemedik psikolojik olarak kötü hissediyorduk kendimizi. Bu sene ağustosun başında dediler ki soğan kürü dene çok faydası oluyor madem regl olmuyosun.. bende sırf regl olabilmek için soğan kürü denedim 15 gün ve peşine hamile kalmışım. Normalde kür bittikten sonra adet olmam lazım olmadım dedim ki bunda bişi var hani bi randevu alayım gözükeyim doktora dedim bi gittim doktora 5+5 hamile oldugum çıktı. Şok geçirdik dedim ben adet olmuyorum nasıl hamile kalabilirim. Velhasıl son adet tarihim haziran oldugu için kontrole gittiğimde günlerde oynama oluyor şu an 9+3 teyiz. Riskli bir gebelik oldugu için serklaj uygulanacak. Çok korkuyorum buna da birşey olur diye. Serklaj olanlar durumlarını yazabilirse çok sevinirim.