tugrakubra_1 Kızlar herkese günaydın yardımcı olursanız çok sevinirim.Bende bir haftadır acayip bi gece terlemesi var.Odam sıcak da değil ancak gece sırılsıklam uyanıyorum kalkıp üzerimi değiştirip tekrar uyuyorum.28+6 haftalık hamileyim.gün içinde terleme vs hissetmiyorum sadece gece terlemem var.bu normal bi durum mu? yaşayan var mı? doktora gittim geçen gün akılsız sekreteri yanlış tahlil istemiş o yüzden kan değerlerime baktıramadım pazartesi tekrar gideceğim.Gece terlemesi yazınca çok kötü şeyler yazıyo 😣 cevaplarsanız çok sevinirim
Husna42 tugrakubra_1 Aynı durum bende de var. Doktorum hormonlardan dedi. Gece sırılsıklam uyanıyorum değişip tekrar yatıyorum özellikle boyun çevrem sırtım gogsum su içind e kalıyor. Bu durum bazı geceler iki kere üç kere kıyafet değiştiriyor hemde.
gurcem tugrakubra_1 canım 28+5ım bir ıkı haftadır bazı geceler ozellıkle sırılsıklam uyanıyorum bıde Adanada yasıyorum zaten cok soğuk bır memleket degıl hala klıma acıyorum ıcımde yangınlar var😂
Fureya tugrakubra_1 şu sıralar havaların serinlemesinden sanırım azalsa da çok oluyordu. Özellikle göğüs bölgemde. Kendi terime uyanıyorum sanki biri su dökmüş, önüm ıpıslak. Üstümü değiştirip yatıyordum. Rahatsız edici epey..
tugrakubra_1 Husna42 bende öyleyim bugün özel hastanedeki doktorumda kontrolüm var bakalım o ne diyecek inşallah başka bi durum yoktur
nilaylaylaylay Ne kadar isabetli post olmuş aynennnn ben. Ve üzülerek sonuç. Şu an hastalıktan geberiyorum . Çok tehlikeli dikkat edin kızlar. 38 haftalık hamileyim bugün sancım gelse doğuramam o derece
tugrakubra_1 nilaylaylaylay yaaa Allah şifa versin en kısa zamanda.Bebiş de sağlıkla gelsin inşallah 🤲🏻 ne zaman başladı peki bu terlemeler?
tugrakubra_1 gurcem ben istisnasız bi haftadır her gece çok terliyorum sizinki adana yine normalde ben soğuk memleketteyim kombi açtık düşünün ama dediğim gibi sıcak da değil oda niye böyle oluyor anlamadım 😔
gurcem tugrakubra_1 kuzum ben adanadaym ama soguk modda klıma calısıyor içerisi morg gıbı😂 bırak terlemeyı kabanla gezersın bende anormal anormal terlıyorum gogus araları ozellıklede boynumdan uyanıyorum sırılsıklamım
tugrakubra_1 gurcem yaa bende sıcak zaten ondan terliyosun sandımm ama o klima seni hasta eder çok dikkat et üşütme çok fena yukarda bi arkadaş çok kötü üşüttüm bu terlemeden dolayı doğum bile yapamam dedi o derece
gurcem tugrakubra_1 evet canım usuttum bende yırmı gunde atlatamadım hala kuru öksürüğüm kaldı ama ne yapayım sıcak gelıyor klımasız oturamıyorum😕 ıcımde sankı ejderhalar dans edıyor
tugrakubra_1 gurcem yaa ateş basıyor sana demek ki bende hiç öyle ateş basması fln yok sadece gece terlemesi 😒
tugrakubra_1 kaynanalı görümceli post açsaymışım keşke 😒 onlar terliyor iğrenç kokuyolar ne yapmam lazım acaba diye 😬
Nesexx tugrakubra_1 başlarda yoktu 30. Haftadan sonra falan olmaya başladı bazı geceler daha çok terliyorum ama son bir haftadır daha az 37+4 teyim. Ben ilk zamanlar ilaçlarımı yatarken içiyordum ondan zannettim sonra doktorum hormonlardan dedi
Caydemir tugrakubra_1 sordum da ben bronsit olmusum ilac kullaniyorum hastaliktan da olabilir hamilelikten de bilemiyorum iyilesmedigim icin 38.4 um
tugrakubra_1 Nesexx bende de 28.haftada başladı az önce doktora gittim doktoruma sordum hamilelikten bi sorun yok dedi içim rahatladı biraz ama ne zaman geçecek çok rahatsız edici 😒