Nur___ Hazalcaa tabii ki hep ediyorum burada sona yaklaşmış herkse, Rabbım bi avazda kurtarsın herkesi 🙏♥️
Alarasel Deletedmom0065 yook çok bişi hazrlama cnm yani hastane çıkılı 10 lu koydm bn yedek battanşye iyi oluyo iki takım alt üst eldiven gmtr üç çift nolur nolmz ağız mndili çorap koy iki çift depend koy kendşne bn iki elbise bi alt üst takım götrdm giydm üçünüde birini gelrkn giydm ama bez koy 10 tane kalsn yani yanında kalan kalır getrirsn gerş nolcak amann😂sn listelere çok bakma okdrına gerk yok kararınca çıtçıtlı iki tanr koy zıbın alt üst iki üç tane koy tm işte
Deletedmom0065 Alarasel ohh supeer valla iste boyle gereklileri yazsalar yaa iki valiz esyayla gidiyor millet insan şaşiriyor 🐛 tesekkurler cnm uzun ilgili cevaplarin icin❤
Alarasel Bide bazı önerilerm olucak işinize yarar diye düşünüyrm🙈😊memnunn kaldığm markalar Bez primanın premium care kullandk başta şimdi norml primayq geçtk Uni baby yenidoğan şu sarı renk ıslk mndl bi harika pamuğu suya batrmş gibi çok güzel yani mutlaka alın Sebamed pişik krmei yada sudocream de iyi Unı baby şampuan Avent göğüs ucu yara krem Avent emzik biberon👍🏻👍🏻👍🏻
Nur___ Alarasel kimi çocuk awenti bile tutmuyor iyi gene tutmuş 🌺 şampuan bende unibaby aldım, pamuk aldım temizleme mendili olarak, pişik kremi yada ğöğüs ucu kremi almadım duruma göre bakıcm
Alarasel Nur___ bir pakwt depend ytrli olur cnm gerek olursa gene alırsnz bnde yarısını yanıma aldm yarısını eve bırktm duruyo evdeklr😂
Alarasel Nur___ ama oldr gelmiyo kanama sezeryanda bnm kanamam keslmşti bak 25. Günde falan sonra günlk ped koydm hep
Nur___ Alarasel benim büyük ihtimalle normal olacak cnim, yani bilemiyorum ne gelir ne gelmez artık, 🤷♀️
Nur___ Alarasel başka denersin olmadı, avente ağır dediler biraz zaten bilmiyorum, ben denemelik chicco aldım gerek olursa diye
Nur___ Alarasel öyle yapıcam artık, dursun da kafadan onu atayım en azından, unibaby pişik yapmadı dimi ıslak mendili
Alarasel Muallimehanim teşekür ederm cnm sninde hayırlı olsn prensesin😍❤️ Aynn iyikid esezeryan olmşz valla 😅🤲🏻😊