Alarasel Nur___ cnm bn hastanede 4 tane kullandm evdede 1 1 pakette 7 8 var galiba 1 paket al sonra gerekrse alırsn ama ped alsn daha mantıklı depend 1 paket iki pakette ped ytrli olur
Alarasel Hazalcaa cnm bak inanki o an bi iki kere bastırıyo ama sn anlamadn saniyelk yani acı hissedysn geciyo hemen ztn korkma yani o aeni korkutmasn. Bnce hemen alma ihtiyaç halinde alrsn
Deletedmom0065 Alarasel bende o bastirma olayindan cok korkuyorum canim ya kimisi diyor ki jste nefesim kesildi canimdan can gitti öldüm falan.. kimisine saat başı gelip bastirmişlar oyle olmadi dimi sizde bir kere bastirdilar
Nur___ Alarasel batıyor canım baya baya mahvetti o zaten beni göğüs altındaki batma ağrısı sırtımdan çıkıyor
Alarasel Nur___ çok zor kuzum Allah yardımcnz olan ama az kalmş bak onu düşün çoğu giti azı kaldı susam taneleri kadrlardı ya bn hala inanamıyrm cidden
Seymagulsen Nur___ Alarasel merhabalar öncelikle geçmiş olsun ve gözünüz aydın atlatmışsınız 🤗 son zamanlar yaklaştıkça insan paniğe kapılıyor ama sizlerin Doğum hikayeleriyle biraz olsun rahatlıyoruz Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin 🤲 Ben bişey sormak istiyorum size sezeryandan sonra süt geliyor mu hemen yoksa mama mı verdiniz
Hazalcaa Nur___ gerçekten kolay değil ya aynısı işte canım bende fazladan mide yanması başladı son 3 haftadır çekiyorm ama böyle bir şey yok allah kimseye yaşatmasın artık doktor a yalvardım alalım diye diye 38 haftaya ikna oldu şükür yoksa 39 u görelim diyordu dayanamıyorum diye ağladım resmen
Nur___ Hazalcaa mide yanması da zor oluyor zaten mide iyice yukarı çıktı, tez zamanda kavuşuruz inş 🙏
Nur___ Alarasel bi paket almıştım zaten yarısını hastane çantasında, indirime girmiş vi paket daha alayım mı dedim öyle aklıma takıldı, inşallah ya evet ilk zamanları da zordu ama yüzdük kuyruk kısmı hepten zor geliyor
Deletedmom0065 Alarasel masalllah canim allah yavrunuzu size bagislasin. Toparlanma donemin nasil oldu zor oldu mu? Spinal yerinde agrin kaldi mi? Ilk gece hastane de ne gibi zorluklar yasadin?dikiş yerinde skinti var mi:) bir suru soru geliyor aklima bide hastaneye ne kadar ucret odediniz acaba ?
Alarasel Deletedmom0065 saol çok teşekrler Amin ❤️🤲🏻 Cvplıyım tek tek şimdi 1 ay geçince ztn eski hayatına dönmeye başlıyosn ilk üç dmrt gün zorlu ama geciyo yani 1 haftadan sonra toparlanıyosn. Hastanede eşim ve annem kaldı yanımda depend kullandm o konuda korkuydm nasıl olcak aklıma takıyodm o bni rahatlattı yani bolca yürümeye çalştm koridorda elimdn geldiğince iki büklümde olsam her fırsatta yürüdüm bunu özellkle söylüyrmki bn burda öğrendm Allah razı olsn herkesdn çok faydasını gördm bnde yarsmcı olmak isterm 🙃☺️Herşey zmnla düzeliyo merk etmeyn ilk başta geçmickmş gibi glsede çok şükğrki geciyo 🤲🏻😀. 4300 tl verk ama her kuruşunu hakediyolar çok memnun kaldm hem drmdn 9 ay boyunca Allah razı olsn hemde doğumda oda da vs çok rahat ettim ikramlkları yemekleri hijyeni çok iyidi
Hazalcaa Nur___ allah bütün hamilelere kolaylık ve güç versin inşallah sağlıkla doğurup kavuşmayı nasip etsin anne olmak gerçekten de kolay değilmiş. İnşallah sen de sağ Salim bebeğinle kavuşursun canım dua edeceğim bol bol siz de bize dua edin 🤲🏻❤️
Alarasel Nur___ bir pakwt depend ytrli olur cnm gerek olursa gene alırsnz bnde yarısını yanıma aldm yarısını eve bırktm duruyo evdeklr😂
Alarasel Deletedmom0065 bi iki kere bastırıyolar ama abartıldığı gibi değil merk erme saniylk acı okdr
Deletedmom0065 Alarasel ay masallah canm benim guzel gecmiş atlatmişsin hepsini . Ne guzel simdi bebeginle mutlusun. Burada ki herkese oylesini nasip etsin allah❤ insallah bizde o gunleri goruruz ❤ bebekle hayat nasil geciyor uykusu onunla ilgilenmek zorluyor mu çok:)
Deletedmom0065 Alarasel ay insallah oyle olur :(( eli hafif biri denk gelirde insallah.. bide hastaneye cok esya goturmek gerekiyor mu hastane cantasina ne koysak yeterli olur ? Bazi canta listeleri var dağ kadar 🙈 hepsi kullaniliyor mu ne kadari kullaniliyor merak ediyorum.
Nur___ Hazalcaa tabii ki hep ediyorum burada sona yaklaşmış herkse, Rabbım bi avazda kurtarsın herkesi 🙏♥️
Alarasel @Deletedmom133 @Gzrilknur @AkileUqur @Tazeanne0134 @Ayguns aygülü yazıyrm çıkmıyo kızlar ya fatoş ablayıda
Alarasel Deletedmom0065 saol cnm Allah sizede nasip etsn 😊😊😍❤️🤲🏻Çook şükür Rabbime. Tabikide zorlukları oluyo bazn gaz sancısı bazn kabızlık sorunmz olsn ozmnlar hiç durmadn ağlıyo 15 dk galan korkutuyo bni kızarıp 😨😅ama olsn iyi olsnalrda sağlıklı olsnlar Allaha emnt tüm yavrularımz sorum değil ister istemz bazn uykusuz kalıyorm tabi çaresz hissedyrm banzleride ağladımı çünkü inatız biazckda sinirli sincabım😅😅😍çatıık kaşlarla herleye rağmen çok gğzel bi duygu bi bakışı ömre bedel😍❤️❤️❤️❤️❤️
Alarasel Deletedmom0065 yook çok bişi hazrlama cnm yani hastane çıkılı 10 lu koydm bn yedek battanşye iyi oluyo iki takım alt üst eldiven gmtr üç çift nolur nolmz ağız mndili çorap koy iki çift depend koy kendşne bn iki elbise bi alt üst takım götrdm giydm üçünüde birini gelrkn giydm ama bez koy 10 tane kalsn yani yanında kalan kalır getrirsn gerş nolcak amann😂sn listelere çok bakma okdrına gerk yok kararınca çıtçıtlı iki tanr koy zıbın alt üst iki üç tane koy tm işte
Deletedmom0065 Alarasel ayy aslan burcu kadini annesiii o kaşlar catilacaaak en cok ilgilenilen bebek o olacaakk 😂😂 ömrü bahti da yuzu gibi guzel olsun🍀