Berdogan Bugünü saymazsak bizimde 9 günümüz kaldı sezeryan olacağız 2. Kez hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🙏💜
haticeD08 Berdogan Ne güzel sizin kesin tarih gibi erken gelmeye teşebbüs etmezse minik kuş 😊 Sağlıkla doğsunlar inşallah sayılı günlerimiz çabuk geçsin😊
haticeD08 As_1 Amin canım, 9 ay 10 gündür bence çünkü 38. Hafta +4 günlük hamileyken 9 ayı doldurmuş oluyoruz ay hesabına göre yani 270 günlükken. Uygulama da 280 gün üzerinden değerlendiriliyor o yüzden 9 ay 10 gün olarak hesaplıyor uygulama😊
rukiye-02 haticeD08 11 gün kaldı kalbim ağzımda atıyor sanki hem ağrılardan dolayı bi an önce bitsin istiyorum hemde içimde bi daha olmayacak onun burukluğu var çok heyecanlıyım yeni bi macera başlıyor 😍
haticeD08 rukiye-02 Annelik değişik duyguları barındırıyor gerçekten çok güzel çok karışık duygular. İçimde kalsın istiyorsun doğsun göreyim istiyorsun... En güzeli imizdeyken de dışardayken de her anı fark ederek yaşamaya çalışmak sanırım😊
Kumru_ haticeD08 Benim son 4 ama oğlumun gelesi yok galiba 😅Ekim annesiydim kasıma kalicam bu gidişle😬
haticeD08 Kumru_ Belli olmaz 😊Belki gelir annesi ben de kasıma kalmayız diyordum hep ama gidişat kasımı gösteriyor. Erken gelir diye düşündüm hep de doktorum 40’ı bulur dedi beklemedeyiz. Nişan geldi mi sizin?
Bsraermis8 haticeD08 ayy hadi sağlıkla gelsin inşallah. Benim de son 9 ☺️ hiç açılma yok kafasi baya kanalda ama dar miş çatim nasıl noral doğacak bilmem
haticeD08 Bsraermis8 Çatı dar diye sezaryana yönlendirmediler mi peki öneri falan yapmadılar mı yoksa zorunlu olursa mı alacaklar acaba? Belki doğamayacak kadar dar değildir. Hayırlısı nasılsa o şekilde doğsun yavrunuz. Doktorunuz normal yapabilirsiniz diye düşünüyor anladığım kadarıyla.
rukiye-02 haticeD08 son günlerin tadını çıkarmak en iyisi de işte insanın içinde buruk bi hüzün var onlara sağlıkla kavuşalım da gerisi önemli değil 🤩
Bsraermis8 haticeD08 normalde çatı muayenesi de yapmıyorlarmis . Dün acile gittim suyum mi geldi acaba diye . O yüzden baktılar ve öyle dediler . Son ana kadar normal düşünüyorlar . Zaten bende öyle istiyorum son ana kadar normal olursa olur olmazsa da sezeryan artık yapacak birşey yok bakalım hayırlısıyla gelsin bebekler 🥰