Mernana hseda cevabın için çok teşekkürler bebişin de hayırlı olsun inşallah. Mesajın içime umut tohumu serpti gerçekten beni çok iyi anlarsın ozaman belirsizlik psikolojisini 😔
hseda Mernana bu zamana kadar belki 20 30 defa test yaptım bir keresinde bile sonradan bir çizgi çıkmamıştı kuzum hamişşsinn ya kesin geç döllenme 🥰🥰🥰
Mernana hseda ah ah bende yapmışımdır 20 test ne olur ne olmaz diye sabaha kadar beklettiğim de oldu. İnşallah canım çok teşekkür ederim
Mernana iremdemir sağlık ocağı kapalı olur sanırım. Gurbetteyim ben hastaneleridw pek bilmiyorum olmazsa görümcemi takıp koluma gidicem 😃
iremdemir iremdemir ama testlerin üstünde 10 dkdan sonra geçersizdir falan yazıyo. En garantisi yine bi kan testi. Özel hastane falan yok mu çevrende. Ben gece acile gidip yaptırmıştım :) 1 saatte çıkıyo sonuç
Burcak_isa Mernana bende adetime 6 gün kala yapmıştım silik çıkmıştı ardından hemen kan tahlili verdim 2 haftalık hamile olduğumu öğrendim
Ohatice Benim de ilk başta çıkmamıştı bir saat sonra belli belirsiz iki çizgi çıkmıştı ama hamileymişim bence git acile kan ver bir saate çıkar sonuç
Mernana Ohatice eşimin haberi yok belli olmadan birşey söylemek istemedim yarın ki teste göre giderim inşallah 🙏
Deletedmom315 Ben adetime 9 gün önce yapmıştım sonra 7 gün kala sonra 5 gün kala yaptım ve ilk yaptığımda flaşla bile zor seçiyordum, ikinci yaptığımda flaşsız görüyordum, üçüncü yaptığımda baya kayınvalidem gözlüksüz bakıp görmüştü 🤣 3 gün kala tekrar test yaptım baya baya belliydi test verdim 0,3 çıktı çok üzüldüm, en son adet olmama bir gün kala tekrar kan verdim 753 çıktı hcg ve gebesiniz dediler 🥰 darısı sana bakalım.
Mernana Deletedmom315 ay hayırlı olsun çok mutlu oldum sizin adınızada. İnşallah dediğiniz gibidir de size de hayırlı haberlerimi verebilirim 😊
pyrzmom Mernana genelde silik bile olsa ikinci ciZgi cıkınca hamilelik oluyo cünkü hamilelikte ikinci cizginin başka türlü cıkma sansı pek olmuyo ki bnmde ilk öğrendiğimde adetten 1 gün sonra silikti kan verdim sonra haimleydim hayırlısı olsun şimdiden🥰
pyrzmom pyrzmom doktorumda aynısını sölerdi msj atmıstım hamilesin die ama genede kan testi yaptırmuatım bnce yaptırın
pyrzmom Mernana birde testi sabah ilk idrarla yapmalısınız erken gebelşk testinden alıp sabah ilk idrarla yapın daha kesin olur sonrada kan verirsiniz
Mernana pyrzmom kan testi yaptırmadım ama bu sabah tekrar test yaptım bir süre sonra yine çizgi çıktı. Kan testi için pazartesiyi bekliycem
FZehraColak Mernana uzun süre bekleyen testleri dikkate almayın. Ben hamileliliğimi öğrendiğimde saniyeler içerisinde ikinci çizgi belirdi.