Blackkcat hulya_1919 1hafta sonra git bence canım en azından kese gözükür yani hesaplayıp 5haftalıkkenngitmelisin bence😊
Blackkcat Kızlar regli olacam heralde,karnım ağrıyor reglideki ağrılardan,göğüs hassasiyeti ağrısı birden gitti,çok hafif dokununca ağrı var o da regliden🥴bu ayda olmadı demek ki😔Allaha çok şükür elbette🤲🏻Hiç üzülmem yeter ki sağlıklıkla gelsin meleklerimiz bekleriz🌸hayıt tohumu ve aslan pençesi mi içsem yoksa soğan kürünü mü yapsam sizce ikisinide yapsam ağır olur mu @DEF @Tugce1803 @hulya_1919 @Yello @Destkar @NurEto
hulya_1919 Blackkcat canim bence kesin emin olmadan onlara başlama çünkü varsa düşük yaptırır Allah korusun bence belirtilere takılma adetin olursan denersin
Tugce1803 Blackkcat Canım hayırlısı olsun Allahtan hamile kalma sıkıntın yok vakti gelince olacak😊Bence hiçbir şey kullanma akışına bırak🙏
NurEto Blackkcat abla hiç bilmiyorum ki o kürlerin hiç birini denemedim ama incir kürü varmış saraçoğlunun onu dene Bi istersen
Blackkcat Tugce1803 kuzu fsh yüksek akışa bırakmak istemiyorum,hayıt tohumunistiyorum oyüzden gerçi regli 2.günü doktora giderim önce hormon durumuna göre hareket ederim artık olmadı🤷🏻♀️Allah ol der olur gerçi ne yaparsak yapalım☺️
Blackkcat hulya_1919 evet canım sata göre 5haftalıkken git bence yani 5+3 te falan olabilir keseyi görmekte önemli çünkü kalp için doktor zaman verir sonra💕
Blackkcat Yello bi zararı olmaz di mi hiç yapmadım zaten uzun süre yapmam regli biter yumurtlamaya kadar denerim belki teşekkürler🌸
Tugce1803 Blackkcat yaa kuzum onu bilmiyodum ben normalde herşeyi Bırak diye dedim eğer varsa bişey doktora görün tabi
Yello Blackkcat kuzum nıye zarar olsunkı kapalı tuplerı bıle acıyormus adet bıttıkden 3 gun sonra baslıcaksın 15 gun ıceceksın ben 3 gun ıcebldm tabı
Blackkcat Yello yumurtlama döneminde de içiliyor mu,bu ay aslında her gün düzenli havuç ceviz incir kurusu ve fındık yedim bi yararı olur diye,kilo aldım zaten🤦🏻♀️😊
Blackkcat Tugce1803 doktor protimewoman vermişti sonra kimyasal oldu falan derken bakalım fsh hormonu ne alemde önce hormon için doktora giderim ama evde de bişeyler yapasım var
Blackkcat Elifb çok az var yani aniden azaldı,2gündür bayaca bi ağrım vardı bugün aza düştü,ucuna dokununca sol tarafta var hafif,yarın regli günüm bekliyor,üşütmüşüm bir de galiba
Destkar Blackkcat bence soğan suyu için öncelikle sonra aslanpençesi.Hayıt tohumunu denemedim ama bunların iyi geldiğine inanıyorum
Blackkcat Destkar eğer regli olursam 1hafta soğan kürü yapıcanM günde 1kezde hayıtla karıştırır çay yaparım,telekkürler canım☺️
Blackkcat hulya_1919 onuda bidahaki ay denerim olmazsa🤭inşallah vardır bu ay,kendimi dinlemicem artık ya🤦🏻♀️