oztmizayse Blackkcat yok canım yapmadım. Hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum artık. Ben ilk gebeligimde kürtaj oldum ikinci de kimyasal oldu. 1 yılı geçti evlenelı. Her ay farklı beliritler yaşıyorum her seferinde de ellerim boş dönüyorum . Hakkımızda hayırlısı olsun 😔
Blackkcat oztmizayse amin canım ben 14yıllık evliyim 2çocuğum var ancak tekrar çok istedik yıllar sonra 1yıldır uğraşıyoruz önce kürtaj sonra kimyasal oldu,beklemek oyüzden istiyırum ben bi şekilde şükredip Allahın hikmetidir diyorum ama eşim çok üzülüyor:(onun için erken öğrenmek şstemiyoruz varsa bile
Blackkcat hulya_1919 ah kuzum ah merak etme meleğin seninle artık,bir bedende 2cansınız siz😻hayırlısıyla her şey yolunda gider bak görürsün🤲🏻
Blackkcat Yello bitti testler Yelomm🤷🏻♀️çarşıya gittim geldim yürüme 3 saat falan yürümüşümdür,bacaklarımdan kasığıma ağrılar giriyo bi yandan göğüs kafesi ya da göğüsağrısı😅kız ben yaşlandım heralde🤣
hulya_1919 Blackkcat amin çanım insallah regl olmadım Buğün Adet günümde insallah olmam 😞🙏 sen Pazartesi test yapıçakmısın cnm
Blackkcat hulya_1919 yapmıcam canım o gün regli günüm çünkü,geçsin bi kaç gün öyle yaparım😕tabi geçerse🤨
hulya_1919 Destkar valla canim adet olmassam önümüzdeki Cumartesi günü gidiyorum diyorum yanı adetim 1 hafta geçmiş olucak
Blackkcat hulya_1919 göğüsümdeki o ağrı gitti🤷🏻♀️Üstüne rahat yattım bu gece,üşütme ağrısıydı sanırım😅anlamadım kendimden bişey,regli olacakmışım gibi oldu şimdi karnım şişti,hormon testi yaptırıcam bakalım değerlerim ne alemde😊
hulya_1919 Blackkcat hormon testi yaptırmadım ben hiç nasıl oluyor bilmiyorum cnm inş değerlerin güzel çıkar diyelim bende beklemedeyim hala gelen giden yok ama stres tavan hayırlısı olsun inş 😞😞🙏🙏
Blackkcat hulya_1919 benim ağustosta fsh yüksekti,bakalım ne alemde şimdi regli 2.günü yaptırıcam,sen stres yapma canım iyi gelmiyor lütfen💜
hulya_1919 Blackkcat anladım cnm güzel çıkar inş düşünmemeye calışcam bende tekrar kan vermicem adet olmassam sence ne zaman doktora gitmeliyim canim
Blackkcat hulya_1919 1hafta sonra git bence canım en azından kese gözükür yani hesaplayıp 5haftalıkkenngitmelisin bence😊