Blackkcat DEF biliyorum seni sabırsız😍hep yapardık bizde 3-4gün hatta 1hafta önceden bu sefer bu kararı aldık🥴
Blackkcat hulya_1919 eşimi aradım test al dedim yok dedi🥺sabaha geçermiş miş miş ağrım,minıset içicem ya üşütmekle göğüs ağrısı karıştı🤦🏻♀️
hulya_1919 Blackkcat bence var canım😍 Pazartesi’ye bişey kalmadı zaten beklersin ben önçeden ögrendim noldu hep stres yükselecekmi diye kendimi yedim kanamam olmadığı sürece kan vermim diyorum bende ama ben hissediyorum hayırlı haberler alıcaz senden🙏🙏💕🙏
Blackkcat Elif_kocaturk kız hamile değilim bilmiyoruz ki😁olsun hep sevinelim yoksada üzülmem zaten vardır bi hayır😌
DEF Blackkcat midem çok kötü hala bulanıyor aç geziyorum resmen sinirlerim tepemde çatacak yer arıyorum 🥺
Blackkcat hulya_1919 ağzından bal damlıyor canım😚inşallah beklicem mecbur,sırt üstü uzanırken sırtımda batıyor çok 🤷🏻♀️İnşallah yarın sabah kaburga ağrım gider ayırt edebilirim bende☺️
Momof2child Canim benimde Bir kurtajim var o hamileliyi oyrendigimde 4haftalikdi gogus agrm ve kasik agrm fazlasyla vardi. Simdi 2haftalik bebeyim Gec dollenme olmus adetden 3gun gecse bile sadece goguslerm sizliyor agrm var
Blackkcat Momof2child bugün güzel haberini aldık kzum senin çok şükür,emin olamadım göğüs hassasiyeti durumuma,aslında hamileliklerimde göğüsüm çok acır ama bu çok başka ya kaburgama doğruda acıyor
Fdle Blackkcat benim malum ilişkiden yaklasik 10 gün sonra göğüslerim ağrımaya başlamıştı canım ve normalde adet günüme 2 gün kala hassas olan göğüslerim bu defa adetime 10 gün varken hassas olmuştu yani ve sonuç hamileydim belki yardımcı olur bu sana
Blackkcat Fdle pazartesi günüm bakalım canım çıkar ortaya,göğüs ucu acırdı diğer hamileliklerimde şu anki ağrım bütün şekilde sanki sırtım kaburgam tüm bölge acıyor ve birden çoğaldı,2-3gündür çok az vardı
Momof2child Blackkcat cok sukur canim.INSALLAH SENINDE GUZEL HABERINI ALACAGIZ.UNUTMA O GUN COK YAKINDA BELKI YARIN BELKI BUGUN KALBINI FERAH TUT ALLAHU TEALA INSALLAH BIGUN DUALARIMIZI KABUL EDECEK .SENIN ICINDE DUA EDCEM
Momof2child Blackkcat canim ben sik cikdigim icin artik icmiyorm amma yalnis yapiyorm Yarndan itibaten bende inSALLAH 2LITRE ICMEYE CALSACAM
Blackkcat DEF ay tüh ya🥺bilirim ben kuzum mutfağın önünden geçemiyordum,erken başlardı hep bulantım 4-5haftalıkken,anında çaydan tiksinirdim,şu an çay içiyorum😂