umare Guleren Karnim erkek karniymis ama bebegim kiz Canim hep eksi seyler cekiyordu erik limon tarzi Ama kiz bebekte asil belirti sol gogus daha buyur ucu daha buyur ve bebek sol tarafta olur genelde bu gercek hepsi devar bende
Ilayda_ozel06 umare bu belirtiler bende var ama doktorum erkeğe benzıyor dedi tam bişey söylemedi ama bilmiyorum
BerraAksa umare bizim cimsiyetimizde kız 18+2 haftalığız benimde gebeliğimden bu yana hep sol göğsüm şişikti ve bebeğim hep solda atıyor 🧡😊
Guleren Leyla9292 rabbim sağlık versin benim bacaklarım kollarım normalde aldırıyorum bide ben baya saç gibi upuzun çok değişik ya göbeğimde öyle 😅
Leyla9292 asyaa15 bende adet im geçtiği günden itibaren hep kasık ağrısı çektim çok kötü hemde eltim de sürekli belim ağrıyor diyordu onunki kiz benimki oğlan.
Sumeyye_g Guleren cinsiyetle alakalımı bilmiyorum bende tüylenme oldu ama erkek bebeğim ilk başlarda hep tatlı canım çekerdi şimdi ekşi istiyorum salatalık lahana turşusunu yiyorum
Guleren Sumeyye_g ben açım mide bulantılarından hiç bir şey yiyemiyorum tatlı mı ekşi mi seviyor onu da anlamıyorum bir tek tarhana yapıp onu yiyorum ekmekle kahvaltı falan sıfır.siz kaçıncı haftanızdasınız?
Gizemebrr Kızım sağdaydı mide bulantisi sabah istifra ediyordum ve gun icinde tekrar olmuyordu.17 haftalık olduk solda hareket ediyor 2. Aydan sonra başladı bulantı ve hâlâ arada oluyor tatlı şeyler içim istemiyor çikolata tarzı şeyleri yiyemiyorum. Cinsiyetimizi pazartesi öğrencem kimi kız diyo kimi erkek diyo herkes benden daha meraklı 😁😁
Guleren Gizemebrr ahahahah rabbim sağlık versin canım haber ver bize bizde merak ederiz 🤣bende de sana yakın belirtiler var çünkü.bakalım tatlışlarımız nasıl olacaklar 💕
Ask_H Cildim çok kötü bozuldu sivilce çıktı ve hala gelmedi 😔 tüylerimde 12. Haftaya kadar öyle çabuk çıkıyordu ki 12. Haftaya geldim daha geç çıkmaya başladı. Hem bel ağrım hemde kasık ağrım var... Daha çok bel ağrım oluyor ama. Doktor da %70 kız dedi 3 hafta sonra kontrolüm vat o zaman kesinleşecek cinsiyeti Allah kısmet ederse... İlk bebeğim sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez 🥰
Guleren Ask_H aynen canım rabbim sağlık versin ikinizede 💕ilk söyledikleri genelde doğru oluyor diye düşünüyorum yüzün gülsün inşallah 🙋🏻♀️
asyaa15 Prenslerinin_annesi 😂😀 ya öyle duydum ben bnmde %70 erkek deyince inandım 😇 tabiki %% dogru degil.
Seda_123 Guleren Benim canım ekşi şeyler istemişti hep yiyordum çiğ köfte mesela nar ekşili çok seviyordum karnım yayvan canım arkamda cıktı 🤣🙈 Kızım olacak 27+2 haftalığız
Guleren Seda_123 Allah bağışlasın canım ekşiye kız diyolardı de mi hatta atasözümü ne vardı onla ilgili.Sağlıkla kavuş inşallah baya kolaylamışsın sen 💕
ebruliyim Guleren canim ben internette okumustum yuzumde cok sivilce cikti bu sorunu nete yazinca erkek bebek belirtisi cikti direk bide sag gogus sol gogusten daha buyuk olunca erkek deniyodu dogru cikti erkek bekliyorum suan 17 haftaligim😊
Guleren ebruliyim Allah bağışlasın canım sağlıkla kavuş.Eskiler biliyo gibi geliyo bana da ama tabi bilim dururkende tam da güvenemiyoruz.Sağlıkla bizde öğreniriz umarım.Benimde karnım yayıldı gibi aşırı tüylendim ekşi biraz seviyorum sol gögsüm aşırı ağrılı kasıklarımda öyle bende merakla bekliyorum 😍
pyymamm Guleren benimde 10+3te kız olduğunu öğrendik erken bir sekilde sansımıza . Sonra netleştirdik kız olucak nasipse. Ne ekşi yedim ne tatlı. Tatlıyı tok bile olsam yerken tuzlu kurabiye yer oldum sadece. Hiç ne kıza ne erkeğe yatkınlığım oldu. Karnımda kendi göbeğim hala hafif kıyaslama yapamadım hiç 😂 sadece asırı kız hissi vardı içimde kız cıktı
Guleren pyymamm maşallah sağlıkla kavuş canım bende de çok göbek filan yok gerçi çok erken daha 13.hafta mide bulantısından 4 kilo verdim o yüzdende pek anlayamıyo olabilirim.
Peaceful Ben Çin takvimine baktığımda hep erkek çıktı belirtiler hep kız diyordu ve erkekmiş. Sağlıklı olsunlar da cinsiyet çok önemli değil açıkçası
Brgl_18 Guleren yok bence miğde yanmasını aşırı çektim oğlumda yeşil mercimek yiyordum kuruyemiş gibi😂😂 ama bunda daha başlamadı 19 haftalığız 😂o kadar çok isterim ki bir kız bir oğlan 🙏🥰 mükemmel olur 😍😍 hayırlısı inşallah ikisinide tattırır rabbim🙏😁
Guleren Brgl_18 inşallah canım her çocuk özel gerçekten ama kız bebek bilmiyorum gözlerimden kalp çıkıyo benim resmen kız bebek görünce 😅rabbim sağlıkla sana bağışlasın 😘