Guleren Merhaba hanımlar belki hurafe ama gene de merak ediyor insan.13 haftalık hamileyim vücudum normalde tüysüzdü şimdi battaniye gibi oldum.Bebeğin cinsiyetiyle alakalı olabilir mi?sizde durum ne ve bebişlerin cinsiyeti ne paylaşır mısınız 😅hadi keyifli anlarımızı pylaşalımm
Senaburak Guleren ben de aynı derdi yaşıyorum bebeğim kız 🥰 ama karnıma herkes erkek karnı diyor bilmiyorum 😂bazı şeyler gerçekten hurafe işi
asyaa15 Guleren bnm belim cok agrıyor. Bel agrısı yaşayanların geneli erkek kasık agrısı olanlarda kız diye duymustum. Dr um %70 erkek dedi bana da 😃
ylzzz Guleren benim oğlan ve tüylerim aşırı geç çıkar oldu. Ve ilk haftalarda ayaklarım çok çok üşüyordu 😃
umare Guleren Karnim erkek karniymis ama bebegim kiz Canim hep eksi seyler cekiyordu erik limon tarzi Ama kiz bebekte asil belirti sol gogus daha buyur ucu daha buyur ve bebek sol tarafta olur genelde bu gercek hepsi devar bende
ylzzz asyaa15 ben hamile olduğumu bilmeden kasık fıtığı oldum sanıp dr dan randevu aldım oğlum olacak 😃
Egeates asyaa15 bende 12+1 haftalik hamileyim bugun randevum vardi doktorum bu kiz olacak galiba dedi 2. Gebeligim ilki erkek. Benimde kasik agrim cok oluyor 🤭
Leyla9292 asyaa15 bende adet im geçtiği günden itibaren hep kasık ağrısı çektim çok kötü hemde eltim de sürekli belim ağrıyor diyordu onunki kiz benimki oğlan.
Senaburak Guleren sivri oluyormuş öyle diyorlar.. kız annenin güzelliğini alır derler bide ama öyle birsey de yok mesela😍 en ufak leke sivilce yok masallahh bakalım daha 3 ayım var tabii görücez neler olacak ☺️ Rabbim hepimize evlatlarımıza sağlık sıhhat versin insallahh 🙏🏼
Guleren ylzzz sağlıkla kavuş canım benim belli değil benim daha ama hurafelerde böyle meraklandırıyo ya 😅sürekli kız deyip duruyorum bende bakalım nasıl olacak kasık ağrısından bende kıvranıyorum 😅
Brgl_18 Cildim o kadar bozuldu ki cinsiyeti de öğrenemedik henüz ama oğlumda böyle olmamıştı bunu biliyorum 🤷♀️😁 makyaj yapmaya üşeniyorum yapsam bile yapılmış gibi durmuyor 😁😁😂
Guleren Brgl_18 mise çok yanıncada kız diyolar doğru mu bilmiyorum.İlki erkekse bunun koz olması çok güzel olmaz mıı 😍bayılıyorum böyle annelere ikisini de tatmak çok güzel.
Nursan Brgl_18 benim oğlum olacak Allah ın izniyle yüzüm aynı yani hiç bozulmadı cildim yumuşaklığı falan ama sivilce çıkmazdı artık çıkıyor 😂
Guleren Egeates sağlıkla kavuş canım kız annesi olmak bambaşka diyolar ama bilmiyorum.Rabbim gönlüne göre versin.
asyaa15 Egeates genelde konustugum kişiler de öyle belirtiler olanlarda erkek dediler. Tabi ki batıl ama öyle bnde de öyle olacak gibi 😊😇
Adel001 Senaburak ya ben aksini duydum ama kız annesi kızı olacak anne yani hamilelikte daha da güzelleşirmiş . Ben 6+1 hala hiçbirşey bilmediğim için meraklanıyorum.
Brgl_18 Guleren yok bence miğde yanmasını aşırı çektim oğlumda yeşil mercimek yiyordum kuruyemiş gibi😂😂 ama bunda daha başlamadı 19 haftalığız 😂o kadar çok isterim ki bir kız bir oğlan 🙏🥰 mükemmel olur 😍😍 hayırlısı inşallah ikisinide tattırır rabbim🙏😁
Lovebaby123 Guleren Bizim kız başlarda 13. Haftaya kadar aşırı bir mide yanması asitlenmesi vardı bende de yaşam kalitem yerlerde idi mide yanmasından .tabi ne kadar doğru bilemiyorum 🤷♀️
3_kucukmelegim bende 8 haftaligim ayaklarm cok cok usuyor ve her sey kokuyo herseye midem kalkiyo 3 kizim var onlarda bu kadar hassas degildm bakalm ne olcak?😊
Guleren 3_kucukmelegim buda hurafe canım sanırım benimde önceki gebeliklerim erkekti midem hiç bulanmıyordu bunda ayakta duramadım sürekli mide bulantısı mahvoldum.Bana da herkes kız diyo 😅
fatmaaeminn 3_kucukmelegim bnde de oğlumda ne mide bulantısı ne hassasiyet .bunda 4 ay yattım ve mide bulantısı yaşadım sürekli 🤢zayıfladım 4 ayda...ama cinsiyeti kız 🙈demekki herkeste farklı olabiliooo
Nursan Guleren oğlum olacak❤️ ilk aylar kusmaktan bi hal olmuştum habire uyuma isteği var 😂bu tür düşünceler bana çok komik geliyor😂
Gunay_18 İki oğlum var ikisindede aşermeler olsun kusmalar olsun hep farklıydı şimdi üçüncü geliyor Allah nasip kısmet ederse ne mide bulantısı ne aşerme hiç bişey yok yaştan dolayı olmalıki hem belim hem kasıklarım çok ağrıyor hepimizin hakkında hayırlısı neyse Rabbim onu nasip etsin inşallah Aminnn.
Guleren Gunay_18 sağlıkla kucağına al inşallah canım benim,ne güzel keyifli bir hamilelik geçiriyosun 💕
3_kucukmelegim amin herseyden őnce saglikli evlat hayirlidogum versin rabbim hepimize ben 3. dogumumda cok zor seyler yasadm korkuyorm
Gunay_18 3_kucukmelegim inşallah çok kolay olur doğumlarımız insan ister istemez korkuyor ilk oğlumda 21 ikinci oğlumda 25 imde anne oldum bundada 34🤭hakkımızda hayırlısı inşallah.
Guleren 3_kucukmelegim geçecek canım dua et benimde 4.hamileliğim 3 kere kaybettik sonuncusu 5 aylıktı bu sefer güzel olacak sende inan 🙏🏻