Pericinar07 Ademnilay kız çevredekilere ne bakıyon sen yeterki bişey olsun hemen kötüyü çağırırlar bilmiş çok sen doktorun dediğine bak ben eminim yaramaz biraz daha bekler 😊 adi ne olcak?
Ademnilay Pericinar07 adıyla gelsinler canim otekiler de adiyla buyusun insallab teyzesi bizim ilki de kız oda melisa
Ademnilay Pericinar07 canim doguma alicak bir saat sonra 2 cm aciklim var bebegin suyu geliyo dua edin yavrum kuveze girmesin nolur
Pericinar07 Ademnilay dualarım seninle kuzum allah yardımcın olsun inşallah kuveze girmez haberini bekliyorum iyi haberlerle gelirsin inşallah canım 😚😔
Ademnilay Pericinar07 canim dun gece acil sezeryan oldum beni egerki dogurtmasaymis bebekte bende ölüyomusum rahim yirtilmis bebegim kuvezde 2500 kilo dogdu suan
Pericinar07 Ademnilay ay geçmiş olsun canım dünden beri aklım sendeydi rabbim tez zamanda yavruna kavuştursun kaç gün kalacak kuvezde şuan nasılsın iyimisin?
Crn321 Ademnilay cok gecmis olsun canım Rabbim sag salim kavustursun sizi rahim yırtılması nasıl oluyo doktor ultrsnda anlamıyomu yırtılıp yırtılmadıgını
Ademnilay Pericinar07 suan belli degil canim ikinci oldugu icin iç dikislerim yirtildigi icin skntili gecti suam cok agrim var