Ademnilay Cansumeryem valla kasılmalarim var biraz biraz canim iyiyim ama ya hastaneye de hemen gitmek istemiyorum cunki doktor zaten cok fazla bekletip bebege de banada zarar vermesini ustemiyo ikimci sezeryan oldugu icin iç dikislerin acilma durumu var
Ademnilay Pericinar07 ayyy kuzum benim Allahim Razi olsun balim yarin aksam doktor cagirdi bol dua edin dogum olmasinnn
Semaaonursnmz Ademnilay allah razı oldun amin canım taburcu olduk bu gün çok şükür rabbime tabi bu süreçten sonra beni neler bekliyor bilmiyorum çok küçük doğdu inşallah senin paşan bekler de gelişimi biraz daha tamamlanır
Ademnilay Semaaonursnmz insallah canim insallah bebegini biraz mamayla besle canim sutunu sagip ver gerekirse ac kalmasin canim
Pericinar07 Ademnilay inşallah canım valla aklım sende allahim herkesin gönlüne göre versin iyi düşün iyi olsun 😊
Semaaonursnmz Ademnilay ya öyle yapacam doyup doymadığını anlamak zor geldi bana ilk olunca da bilgisizim annemin en küçüğü benim oda unutmuş inşallah öğrencez zamanla
Ademnilay Pericinar07 az az var canim yarin sabaj eşimle gidecegim eşim işe giderken onunla gidecegim kayimvalidemide alip