Kizkalesi Kızlar 26-27 haftalarda bebeklerinin boy ve kilosu nasıldı en çok hangi haftalarda kilo alıyor bebekler
Baharkrgc Son aylarda daha hızlı alıyolar benim şuan 28 haftalık geçen hafta kontrolle gittiğimde 1275 gr dı
ZAsk Kizkalesi 26 haftada 1040 gr, 28 haftada 1430 gr idi. Bence kilosu gayet iyi. 31. Haftada 2168 gr olmuştu 😲
Dmlakkayaa Kizkalesi yoo sizinki normal bence gayet iyi haftasıyla uyumlu . Bana doktor bir hafta önde gidiyor demişti o yüzden çok gelmiş olabilir ama sizinki normal endişelenmeyin
Kizkalesi ZAsk ben diyete başladım yanlız bu çocuk nasıl kilo alacak ben kendimi gün boyu aç hissederken bebişime ne gidecek 😖
ZAsk Kizkalesi Kız üzülme. Hamur işi yemek değil bebeği beslemek, süt, yumurta iyi geliyor bunlar yasaklı değil sanırım. Üzülme lütfen sen merak etme. Rabbim yardım eder.
Kizkalesi Bilge03 valla bilmiyorum canım benim de ilk gebeliğim doktor normal dedi bana ama ben bundan sonrası için endişeliyim doğrusu
Xedice__10 Bilge03 canım kafana takma her bebek farklıdır . Normal bebek . Kilosu önemli deyil zatən organları normalse
Kizkalesi ZAsk günde bir yumurta bir bardak süt hanginize yetecek bide vitamin eksikliğinden dilim kabarcık doldu inşallah bebeğe gidiyordur o vitaminler 😐
Xedice__10 Elif_sahra60 benim bebeğim 22+5 te 22+1 gösteriyordu . Ve 473 gram , 26 cm . Doktor problem yok dedi , bebek gelişimi organları normal olduğu sürece . Hem her bebek farklıdır
Kizkalesi Elif_sahra60 senin benden düşük kilosu ama arkadaşların yazdığına göre bebeğe göre değişiyor. Anladığım kadarıyla bebek minyonsa kilosu da az oluyor