Ebruogan Cereninbebisi lcw da çok güzel kot pantolonlar var hamileler için ben hep oradan aldım 🥰 öyle göbeğindeki uzun kısım karnın çıkmasada kötü durmuyor
Cereninbebisi Ebruogan alcaz artık valla baska care yok onların yanları ayarlı dıye hatırlıyordum sankım
Ebruogan Emin_e babymall de aynı marka kitikate tulumun tanesine 90 tl verdim ben ama dediğim yerde 5 li seti 70 tl ciddi anlamda fiyat ve kalite farkı var
Emin_e Ebruogan bugun 10 lu seti 71 liraaya tulumu da 60 a aldim ama dediginiz yere de mutlaka bakacagim
Cereninbebisi Elif_t bende oyle dusunuyorum ama pantolon gıyme dıyınce ne gıycem bılemedım esımde duydu onu bacamı sokturmuyo pantolona
Ebruogan Cereninbebisi çok dar giyinmek iyi değil netten araştır istersen çok akıntı olacağı için bakterileri çok tehlikeli hale getiriyor belki o yüzden demiştir
Mrverdem Cereninbebisi canım bende öyle,hamile pantolonu aldım ama rahat edemedim şimdi. Penye tayt giy en azından pantolon kadar sıkmaz beli rahat. Normal de ben kullanmam ama mecbur kaldım 😁
Ebruogan Cereninbebisi her ay giyebilme özelliği var yanlarındaki ayarı o kadar detaylı değil ama normalde de giyilir o kadar rahatmış valla
Cereninbebisi Mrverdem kuzum evın ıcınde o tarz takılıyorum zaten ama ben kapalıyım onun ıcın dısarı tautla cıkamam esımde ızın vermıyo zaten
Delal123 Elif_t arkadaşlar beşik yokmuş ben gitmiyorum 😄 herşeyini aldım ağırlaştım iyice boşuna gitmiyim