Mrwmrw Esin25 adetim gecer geçmez öğrendim,hemen test yaptım,doktorumu aradım 1 hafta sonra gel dedi yani 5+1 e denk geldi,o zaman gittim
Krdlnyldzn7 Allahım herkese hayırlı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin, öncelikle sağlıklı olsunlar ilk 3. Ayı bi atlattın mı en azından korkular kaygılar biraz olsun azalıyor her hafta her ay başka bişi için telaşlanıyorsun 🤷♀️ Hamilelikte normal sanırım 🙈🙃. Çok şükür ben kolay bi hamilelik geçirdim 🙏🏼 Şu hafta bu test , şu hafta kontrol yok şu hafta test sonuçları vs derken geçiyor hemen O ilk heyecanla 9 ay hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor . Ama hızlı geçiyor yeter ki sorunsuz geçirin inşallah bebekleriniz sağlıklı olunca siz de keyifli oluyorsunuz 🙏🏼 Biz 37. Haftadayız şuan , 18 günümüz kaldı doktorun verdiği tarihe göre . Hiç geçmiyormuş gibi geliyor şimdi 🤷♀️🤭😆 Sanki 9 aydır 37 deyim gibi 🙈 Rabbim herkese önce hayırlı sağlıklı bi hamilelik sonrasında güzel Doğum ve sağlıklı bebecikler nasip etsin inşallah 🎉❤️🤗
Selvi_nazo Semiha89 valla bende mükemmeldim o haftalarda guzel guzel gezip dolaşıyordum yalnız 27 haftaya geldigimde rahim agzi kisaligim oldu 30 haftaligim suanda yatiyorum hastahanede açıklığım var 3 cm uyusam bile korkuyla uyuyorum suyum gelicek diye aman dinlenin