Salihsaliha 1kirmizibuluut inşallah çok teşekkür ederim sağlıkla doğurmayi nasip etsin Rabbim hepimize arkadaşım
41tuqba Bebeğin cinsiyetini öğrenen var mı benim 11+4 bir kızımız olucakmış doktorum ikili test için çağırdığında söylemişti
Salihsaliha 41tuqba daha çok erken değil mi özellikle kız denilen sonuçlar değişebiliyor üç beş hafta sonra netleşir siz yine de alışveriş yapmayın bence
Esse 41tuqba ultrason kağıdı var mı canım bi ekler misin karşılaştırma yapayım bana da minik bir çıkıntı var dedi ama ben inanmadım çünkü değişiyor en net 16dan sonrası
masalsii Ozgesn benimde belirginleşti baskası anlayamaz ama ben anlıyorum yan durunda böyle bi cıkıntı var iç karnım dar diye düşünüyorum 😍
dilara123_ Sedanur26 ben 12+2 de öğrendim kız🌸 darısı sana inşallah🙏🏻 bugünlerde baş dönmesiyle uğraşıyorum 🤦🏼♀️
41tuqba Aynen tam emin olmadıkları için hiçbir şey almadım ben erkek gibi hissediyordum bir erkek bebeğimi kaybetmiştim aynı ondaki hisler vardı demek ki yanlış hissedebiliyormuşuz😊
istkizannesi Ruqeyyam_2018 duygulandım başlığı görünce. Mayıs anneleri bizdik,doğurduk sıramızı savdık vay be😇 Sağlıkla kavuşun inşallah.
Ozgesn 10+6 yız ❤️ Bugün bkac tane zıbın falan aldım önlükler bide kendimi kaybettim sarı ve beyaz aldım cinsiyet belli olmadığı için ay cok heyecanlı ❤️❤️❤️🤰🤰