Ozgesn Ruqeyyam_2018 evet 2.gebeliğim ilkinde sezeryan oldum oğlum 7 yasında bunda da sezeryan olacağım ❤️
Pinarsarica54 Ruqeyyam_2018 9+6 yım hala bulantılar halsizlikler istahsızlıklar devam ya insallah tadını cıkarıcam hamileliğin bir ara 😂
Salihsaliha Kizlar ben de 10+2deyim üç dört gündür lekelenmelerim oldu hafif de kasık ağrısı var mı böyle bir şey yaşayanlar doktor her şey normal dedi ama içim rahat etmiyor bir türlü
1kirmizibuluut Salihsaliha bende 10+1 canım kasık agrilarim var bu hafta hele ki bence bebek gelisiyor ondan dolayi zaten herkes böyle diyor endiselenme kan gelmedikce
Ezgi05 Bugün tam 12 hafta olduk😂☺️ Mide bulantılarım hala hafif hafif var ama ayva çok iyi geliyor tavsiye ederim😂 bu arada benim hiç karnım çıkmadı çıkan var mı ya😂😂
Ozgesn Ezgi05 Benim azıcık belirginleşti sanki oğlumda da 10 hafta dolunca böyle olmuştum iç karnım geniş değil o sebepten ama cok hafif bir belirginlik ben bile zor anlıyorum 😊
Dua_mucizem 9+0bugun mide bulantıları hafif hafif var. Halsizim kasik ağrım falan yok illa olmasımi gerek bu haftalarda belirtiler neler
masalsii Ozgesn benimde belirginleşti baskası anlayamaz ama ben anlıyorum yan durunda böyle bi cıkıntı var iç karnım dar diye düşünüyorum 😍
Salihsaliha 1kirmizibuluut inşallah çok teşekkür ederim sağlıkla doğurmayi nasip etsin Rabbim hepimize arkadaşım