Kızlar malatyada önerebılecegınız özelde doktor var mi birde muayene ve dogum ucretlerı ne kadar bılgısı olan varmı
Malatyalı anneler bakabılır mi
Demetgnby_44 hayat hastanesinde gülten usta var herkes onu öneriyo sanırsam muane ücreti 85 ama dogumu bılmıyorum
Demetgnby_44 devlete git derim ben. Sali gunu sevgi hastanesine gittim bir doktoru ovduler baya devlete gidiyorum normalde birde oraya gideyim dedim gelisimi geri midesi gelimemis falan dedi devlettede gayet normal hatta ilerde bile cikiyodu biz sok olduk ayrintiliya girdim tekrar cocugumda hicbirsey yok ben senin yerinde olsam devlete gidrrim ki ben oyle yapiyorm yeni hastanede pazartesi acilcakmis beydagi kadin dogumu tasiyorlar.
Elcn4 ya bn kac defadır develete gidıyorum ama hemsıreler ne zamn gitsem süreklı azarlıo bıseye kızo karsılarında hayvan var gıbı davranıolar bızde ınsanız hassas zamndayız böyle yapmaları normal degıl aksama kadar calısıo olabılırler ama babalarının hayrına o koltukta oturmuyolar bıze bakmıolar
Busraduru ya bnde devlete gidiyorum bugun gelısım gerılıgı var dendı ama bugune kadar hep 10 gun ılerde dend kafam cok karısık ve devlet cok ılgısız
Demetgnby_44 hangi doktora gidiyosun kac haftalik bebegin
Demetgnby_44 müjde hastahanesine gidiyorum ve doktorumdan çok memnunum doktorun adı irfan özer . Doğum ücretini daha soramadım ama her gittiğimizde 75tl veriyoruz. Sağolsun hiç telaslandirmadan anlatıyor soru sorayim diye gidiyorum zaten sormadan cevaplamaya başlıyor anlatıyor. Hatta gitmeden stresle gidiyorum kötü bisey duyarim diye ama sağolsun bide sakinleştiriyor 😊
Elcn4 36+2 mehmet murat altındag ve turgut murat pektekin e gidiyorum devlette ıkısıne sıra alıom
Damlamayse_nur bnde bugun ona gıdıcen ınsallah askerı personel ındırımı yapıolarmı
Demetgnby_44 makalatya bey dagı tam bi rezalet zaten doktorlardan bısey ogrenmek imkansız naptıkları belli degıl
Demetgnby_44 doğrusu bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla yapılıyor tabi siz yinede bi sorun 🤔
Busraduru bende bi onlarada goruneyim demistim ozaman iyi ki gitmedim.😯
Busraduru aynen valla doktorlar bıle nasıl azarlıolar sankı babalarının hayrına ıs yapıolar
Damlamayse_nur bn doktorlara bısey sormaya korkuyorum artık :D
Demetgnby_44 o konuda için rahat olsun canim ben bi defasında not alıp gittim bütün sorularımı bilmeden cevap verdi 😊 bide en guzeli insani rahatsiz etmiyor gayet sakin bi şekilde anlatıyor ilk gebeliğim onun sayesinde stres olmadan yaşıyorum 😊
Damlamayse_nur irfan ozer hala ordami sanki izmir can hastanesinde reklamini gordum fark kisiyse bilmiyorm tabiki
Demetgnby_44 aynen o tavırdalar
- Düzenlendi
Demetgnby_44 Gözde Akademi-İsmail Evren. Kesinlikle tavsiye ederim. Pişman olmazsın. Endişeli gittiğim her an o kadar güzel rahatlattı ki. Hamilelik sürecimi çok rahat geçirdim. Muayene ücreti 100 TL. Doğumu da onda yaptım. Çok güzeldi her şey. Doğum ücreti 3030 TL. Para veriyoruz evet ama en azından insan gibi muamele görüyoruz. Devlete ilk hamile kaldığımda gittim pişman ettiler. Önce bebeği göremedi bebek yok kese var dedi. Sonra kan değerim düşük diye yüksek düşük riski diye psikolojimi alt üst etmişti. Bir daha gitmeye de tövbe ettim zaten.
Bende müjdede irfan beye muayne oluyorum gercekten cok bilgili bir doktor cok doktora gözde akademide özellikle tüm doktorlarına gittim ama irfan bey kadar bilgi veren hiç kimse olmadı tavsıye ederim..canım doğumuda orda yapıcam 2000-2500 arası doğum ücreti sanırım