ftscebeci71 Şu an iyi değilim kızlar iyi olunca uzun uzun yazıcammm 😌 Çok şükür bebeğim de ben de sağlıklıyız🙏🏻
Blackcloud ftscebeci71 yaa bugün senin doğum postunu görürüm sanmıştım ve gördüm, doğurmuşsun gözün aydın çok sevindim😊
Serapynr ftscebeci71 ftscebeci71 ya gözün aydın canım seninle aynıydık biz hatta ben bugün 39+5 oldum hala yok. Doğum hikayeni çok merak ediyorum sağlıkla büyüt bebeğini geçmiş olsun sanada
ftscebeci71 Blackcloud Ay canım benim sağol çok zor bir süreçti ilerleyen zamanlar da yazıcam minik kızımla hikayemizi😌🙏🏻
MiniMiniPatiler Yaa hadi maşallah Allahim sifa versin insallah hızlıca ayaklanirsin benimki hala beklemede artik iyice modum düşüyor.. neyse cok mutlu oldum hikayeni bekliyorumm😍😘😘
ftscebeci71 MiniMiniPatiler Allah razı olsun canım darısı bekleyen tüm annelere🙏🏻 Allahım hepinizi tek sancıda kurtarsın👼🏻🌸
Kdzynp ftscebeci71 canım hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün.adını bilmiyorum bebişin ama Hoşgeldin dünyaya bebek bahtın açık yolun ışık olsun hoşgeldin♥️🧿
ftscebeci71 Kdzynp Allah razı olsun amin amin inşallah canım😌 teşekkür ederimm darısı tüm bekleyen annelere inşallah👼🏻💕