Dilek1661 Kızlar 18+5 haftalık hamileyim bebeğimin hareketlerini hissediyorum ama Bebek sürekli kasıklarımda ve sağ tarafımda maşallah hep hareketleri yerinde ama çok nadir yukarı çıkıyor sizdeyse öylemi
Gulfem07 Dilek1661 aşağıda olması bence daha iyi mide sıkıntım yok pek :)))baskı aşağıda olduğu için biz 27 haftaligiz hep aşağıda ama büyüdükçe hareketleri yukarıda da hissediyorum
Sema12 Dilek1661 cnm ben 28.haftama grdm hala asagida 😂😂 maleseff beni cok rahatsz ediyor ama kasiklarmda tekmeler atiyor doktor bebek en rahat hangi pozisyondaysa orda durur dedi korkma yani 😂🤭
Neslihan8 Dilek1661 tahminiz sağda olduğu için bebeği orda hissetmeniz normal zaten ilerleyen haftalarda üste geliyor ama yine kasıklarda vurma hissedeceksiniz erken doğumuza tetiklemez bebek büyürken rahimde yavaş yavaş büyüyor 18 haftada yukarda olması için erken bir hafta
CerenAkbulut Dilek1661 yook o pozisyonuyla alakalı, ben 33’ten beri yukarıda hissediyorum. 37. haftadayım şuan hiç bir sorunumuz yok endişelenmeyin 🙏🏻
Irem_Arsln Dilek1661 sizinle tam aynı hafta ve gündeyiz aynısını hissediyorum hep aşağıda ve 2 tane bide. Ben de hep korkuyorum aşağıda diye ama normalmiş sanırım 😀
Sema12 Irem_Arsln ewet cnm doktorum bkti rahim agzin kapali sorn gozukmuyor dedi , ara ara su siralar yukari cikiyor ama geneld hep asagida dolaniyor , sizin ki ikiz bird oyle mi cok guzelms ya 😂😍
Neslihan8 Dilek1661 plasenta aşağıdaysa ilerleyen haftalarda normal yerine gelebilir veya aşağıda kalabilir kanamalar olur öğle durumlarda hekiminiz gerekli uygulamayı yapcakcaktir bebeğiniz sağlıcakla gelsin
Yavuzum1202 Benim kızda hep asagıda sureklı sanki cıkıcak gibi hissediyorum doktor baktı suan bası asagıda yat dinlen dedi oda erken doğumdan korktu