Elifgul90 1buçuk ay sonra yaptım hiç beklemiyordum çünkü hatta dr gittipiğimde keseyi görürüm sadece sanıyordum ama kalp atışını bile duyduk bana sürpriz oldu
Zilan__zilan Ozge1044 çünki aynısı bendede olmuştu bende dedimki yokya herhalde öylesine oldu 10 gün sonra test yaptım direk silik çizgi çıktı sendede çıkıcak ama sabırlı ol testi erken yapma
Ozge1044 Zilan__zilan tamam o zaman bekleyelim zaten heveslenmek istemiyorum peki sizde de mi adet bittikten 1 hafta sonra oldu bu belirtiler
Elifgul90 Ozge1044 bekle canım çok heveslenme hakkında hayırlısı olsun bi sonraki adetine kadar bekle çünkü ben 2.kanamada korktum hemen dr gittim dr rahmin tertemiz demişti dr bile anlamadı döllendiğini zaten uyku halsızlık oluyor mide bulantısı oluyor inş sende tadarsın bu duyguyu 🙏
Ozge1044 Elifgul90 peki teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için inşallah tadarım çok istiyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏
DiplomaliEvHanimi Sinemustafa2008 Acaba lekelenme seklini miktarini anlatirmisin? Benim 3.4 damla igne basi kadar kahve leke 1kezde peceteye cilekli sutden az acik pembe leke geldi 30.31ekimde sonra bitti 🤭 13kasim adet gunum
Ozge1044 Zilan__zilan zaten adetime 2 hafta var beklemek de Sinir bozucu nasıl beklicem ya eşime de sürpriz yapmak istiyorum
tde_kubra Asla korkutmak için yazmıyorum ama lütfen beklemeyin evde yapılan gebelik terslerinden yapın. Zaten normal bir gebelikse hemen çıkar. Ama bunlar dışında boş gebelik, dış gebelik, kimyasal gebelik vs gibi maalesef can sıkıcı durumlarda var. Siz önleminizi alın her şekilde💕dış gebelikten canı yanmış biri olarak yazmadan geçemedim.
Ozge1044 tde_kubra 2 hafta var adetime yapsam çıkar mı ki varsa veya dış gebelik veya kimyasal olduğunu nasıl anlarım
__birafitap__ Ozge1044 ayy inşallah hamilesindir kuzum hiç sivilce çıkmayan bende de iki gunde 5 sivilce çıktı gaz sıkışmam çok var bu da belirti olabilir mi sence
Ozge1044 __birafitap__ valla okuduğum kadarıyla belirti sayılıyor inşallah hamilesindir sende bende test yaptın mı
ant2602 Ozge1044 yok canım bir zararı. Folibol, folidoce ben farklı zamanlarda bu ikisinden kullandım. Sen etkili olanı sorar öyle alırsın en son aldığımda 30 küsürlü bişeydi.
__birafitap__ Ozge1044 kuzum adetime iki hafta var yaptım çıkmadı 1 hafta önce gormustum yumurtlamayi🙄