Akademisyenanne __NazLi__ bizim de 5 ocak gozukuyor dogum tarihi. Ben de ocakta dogsun isterdim. Biraz iri bebek oldugu icin doktor sezaryanla alabiliriz dedi. Durur mu ki ocaga kadar bilmiyorum :(
Minisveannesi Akademisyenanne benımde tahmını dogum 5 ocak gosterıyor doktorum o durursa ben beklerım dedı ınssallah 1 ocagı bekler 🥰 gercı saglıklı olsunda ne zaman olursa olsun
Hasisinmelegi Evinanne benimde 30 Aralık ama bende Aralık 15 gibi gelsin istiyorum sabırsız anneyim;)
Akademisyenanne Minisveannesi evet onemli olan saglikli olmalari. Dikkat ediyorum kiz bebekler genelde erken geliyor, erkekler pek isteksiz oluyor gelme konusunda🙈😊
Hatice_ceylan Elosunannesi ay derdın tek o olsun ınsallh yılbasında dogar allah kalbıne gore versın onunda kaderı neyse o olsun ♥️
BurcuGk Eşimde bende 31 aralık doğumluyuz bende kesinlikle 31 aralık istemeyenlerdenim😂 Doktor 8-9 ocak dedi zorunlu sezeryan olacağım için, bende çok sevindim 😬 sizinki inşallah gönlünüze göre olur😇
Aleevvv Elosunannesi merhaba aynı benimde. 25.03 son regl tarihim sizin kaçı? Bi de benim bir hafta önden gidiyormuş yavaş yavaş ümidi kesiyorum😞
Real Elosunannesi 10 gün erken gelebiliyorlar haberiniz olsun.12 Ocak tahmini doğum dedi doktor 3ocakta doğum yaptım :)
Yazey Elosunannesi benim son 10 sennde son zamnlarında görcem seni hiç tarihe saate bakmıcan bir an önce olsun dycen 😂😂😂
Akademisyenanne __NazLi__ 27 haftalikken 1350 gramdi. Bir aydir gitmiyorduk kontrole. Pazartesi randevumuz var.