Esesennn 35+4 haftalık hamileyim 2 gündür kasıklarımda ağırlık var gibi ve sızlıyor. Sancı böyle bişey mi? Yatınca biraz geçti
Hzlhakko Esesennn aynı şey bende de var baş aşağı dönük olup baskı yaptığı icin bazen çıktı çıkacak sanıyorum sağıma soluma döneniyorum ağrılardan doğuma hazırlanıyor yavrular
yagmur_annesi Esesennn yani benim 29 haftaliktan beri var o sancilar hala da devam ediyo 38 haftadayim ama artik daha da sıklaştı rahat ol sen kasma kendini ilk olunca insan merak ediyo
Hzlhakko Esesennn 34 de bakıldı 2250 idi banada az geldi ne yapayım dedim balık yağı et kuruyemiş iyi beslen dedi pazartesi gidicem 36 haftada ne oldu acaba çok merak ediyorum 😞 senin ki ne durumda
Esesennn Hzlhakko benimkine daha bugün gittik 35+6 3 kilo dedi de 4 olmasından korkuyorum bende doğuma kadar. Normal istiyorum parçalanıcam diye korkuyorum zayıflık da tombişlik de kötğ canım. İnşallah sağlıklı olsunlar da bizi de sıkıntıya sokmasınlar da😥
Esesennn Hzlhakko benim de 33.haftada 2200 dü son ay hızlı alıyorlar sen sıkma canını en az 2800 olmuştur