Gulsevm defne55 kesinlikle 😂 şaka mı bu dedim kendi kendime zaten karnın büyüyor ister istemez hamile kalmadan önceki bedeni hamilelik süresince ve sonrasında nasıl olur bende anlam veremedim😂
defne55 Gulsevm bende gebelikten önce s giyiyordum çok kilo da almadım son ayimdayim 14 kilo aldım ama s olmaz yani ben bile m aldım acaba doğumdan sonra dar gelirmi diye düşünüyorum hemen çocuk çıkınca fit olmuyoruz ki yani😂
Esesennn Nur99 bence en az 16 haftalığa kadar bekle canım. Bebeğin sana iyice tutunmasını bekle yani. Ben sadece bir emzik almıştım anneme hediye paketinde onu vermiltim hamileliğimi söylemek için😊 7 haftalıktı o zaman bir daha 26.haftadan sonra aldım ufak tefek. Ama en çok 27.haftadan sonra ağırlık verdim alışverişe. En son da 34.haftamda lohusa kıyafetlerimi aldım bitirdim alışverişi😊 şuan 35+4 üz
Gulsevm defne55 ben 36 haftalık hamileyim hamilelik öncesi 38 beden giyiyordum 60 kilo ile hamile kaldım suan 70 kiloyum 10 kilo aldim ve kendime aldıklarım 40 ve 42 beden 😂
Esesennn defne55 ben olacağını düşünüyorum ben mesela 36 ya geldim nerdeyse. S beden aldım oluyorlar zaten lohusaların göbek kısmı geniş olduğundan bol bile geldiler
Esesennn Esraygtf ne kadar kilo aldın kaçıncı haftandasın canım? Ben de s beden aldım 36 dayım. S gayet oluyor bol bile geliyor zaten az kilo aldıysan lohusa takımlarında göbek kısımları hep bol olduğundan gayet rahat oluyor😊
Esraygtf Esesennn ben 31+5 haftalık hamileyim 8 kilo aldım. Kotlar pantalonlar hariç eski kıyafetlerimi giyebiliyorum şuanda. Dolayısıyla lohusa geceliğinide small beden aldım. Pijama takımı aldım bir tane ama hamileler veya lohusalar için değil normal pijama takımı önü düğmeli onuda small aldım girebiliyorum içine. 51 kiloydum 59 um şuan
Esesennn Esraygtf aynen ben de onu diyorum gayet olabiliyor ben de 9 kilo aldım 35+4 üm small aldım iki takımımı da gayet oluyor yani
Esesennn Esraygtf bol bile gelecekler doğumdan sonra. Ben gecelik olanı daralttırıcam yanlardan büyük olasılıkla
Semaaonursnmz Nur99 canım kilo konusu kişiden kişiye değişir 30 dan sonra almanı tavsiye ederim sana ne kadar kilo alacağını ne olacağını bilemezsin her tartıldığında yaz bi yere kendi vücudunu tanırsın zaten
Asu20 Nur99 zıbın alabilirsin hem en ucuz onlar var 😊 03 aylık 06 aylık 3er 5er tane olabılır. Sonra müslin bez, battaniye, banyo havlusu, banyo kuvetı alınabilir ilk. Dursun bi köşede 😘