Nur99 Merhaba 4 haftalık hamileyim lohusa gecelik sabahlık alıcam doğum için sizce hangi beden almam gerekiyor (Şuan s beden 54 kilo 1.63 boyum)
CerenAkbulut Nur99 biz bunu nerden bilebiliriz ne kadar kilo alıcaksınız bu süreçte falan. Biraz daha bekleyin derim henüz çok erken.
Gulsevm Nur99 hic acele etme bence daha cok erken 36. Haftamdayim daha bugün aldim çünkü aldigin kilolar ve doğuma kadar alacak olduğun kilonu tahmin edebiliyorsun bence acele etme canim😊
Nur99 CerenAkbulut bildiğiniz için değil benim kilomla ayni olan varsa ilerdeki haftalarda ne kadar kilo artışı oldu diye tahmin sadece ☺️😉
Esesennn Nur99 o öyle olmuyor canım bünye ile alakalı aynı kiloda olmakla değil. Bence bekle 30.haftalara kadar
defne55 Nur99 daha dur canım 4 haftalık sıkıntılı ben 35 haftamda aldım ilk önce kilo gidişatına bak az mi kilo aldin çokmu aldin ona göre al
Esraygtf Nur99 ben hamile olmadan önce kaç bedensem öyle aldım. Mağaza calısanı böyle yönlendirdi. Small beden aldım
Esesennn Esraygtf ne kadar kilo aldın kaçıncı haftandasın canım? Ben de s beden aldım 36 dayım. S gayet oluyor bol bile geliyor zaten az kilo aldıysan lohusa takımlarında göbek kısımları hep bol olduğundan gayet rahat oluyor😊
Esesennn Nur99 bence en az 16 haftalığa kadar bekle canım. Bebeğin sana iyice tutunmasını bekle yani. Ben sadece bir emzik almıştım anneme hediye paketinde onu vermiltim hamileliğimi söylemek için😊 7 haftalıktı o zaman bir daha 26.haftadan sonra aldım ufak tefek. Ama en çok 27.haftadan sonra ağırlık verdim alışverişe. En son da 34.haftamda lohusa kıyafetlerimi aldım bitirdim alışverişi😊 şuan 35+4 üz
Asu20 Nur99 zıbın alabilirsin hem en ucuz onlar var 😊 03 aylık 06 aylık 3er 5er tane olabılır. Sonra müslin bez, battaniye, banyo havlusu, banyo kuvetı alınabilir ilk. Dursun bi köşede 😘
Gulsevm defne55 kesinlikle 😂 şaka mı bu dedim kendi kendime zaten karnın büyüyor ister istemez hamile kalmadan önceki bedeni hamilelik süresince ve sonrasında nasıl olur bende anlam veremedim😂
Esesennn defne55 ben olacağını düşünüyorum ben mesela 36 ya geldim nerdeyse. S beden aldım oluyorlar zaten lohusaların göbek kısmı geniş olduğundan bol bile geldiler