Poncik77 Ndrkbr Anne1_ daha bugün duydum hep kız denilmiş son güne kadar dün doğum yapmış erkek miş komşumun çocuğu herkes şok 😂 demekki detaylı da kesin değil
Poncik77 Lalemm86 oh maşallah bi sürü isim gelebiliyor aklına benim heyecandan isim gelmedi aklıma sağolasın 🙂
Lirlonfa Ben tekli isimlerden yanayım benim de oğlum olacak Kıvanç ve Çağan isimleri arasında gidip geliyorum size de fikir olur belki😊
Poncik77 Lirlonfa benim eşimde tek isim istiyor bizde tek koyacaz evet çağan da farklıymış bunu da sunayım eşime 🥰
Buket27 Poncik77 bemde dedım cnm eşim aras olmaz dedı herkeze dıyor aras olunca aklıma aras kargo gelir o yızden vaz gectım 🤣🤣
Syka7 Poncik77 çağan 🥰 erkek isimlerinde tek beğendiğim isim çok modern duruyo anlamıda bayram şenlik demek bence çok hoş 💁🏻♀️
Nurdlmc Poncik77 Bende 2 isim sevmezdim ama birbirine hem uyumlu hemde çok yakıştırıyorum tekte kullanılabilir. Bizimde adımız Ahlas Safa olacak inşallah son 35 🙏🏻😌
Nurr Alperen ilk oğluşumun ismi ikinci oglusumda yolda tugra düşünüyorum onun dışında Arel Arden görkem Yusuf Buğra Ege Kayra Alpaslan 🌸