Poncik77 Sonunda doktor tahminde bulundu 12+6 ydı bugün erkek gbi dedi ve en başından beri bende hep erkek DİE tahmin ettim çok şükür Allah’a 4. Hamileliğimde sonunda ilk çocuğum Allah’ın izniyle doğurucam ay çok heyecanlıyım isim bulamıyorum 🤗 yardım edin bana annişler 🤗
Yenianne65 Poncik77 rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin insallah ama doktorlar çok yanılabiliyorlar cinsiyet hakkında insallah sizin öyle olmaz ☺️
Lalemm86 Poncik77 kuzey doruk rüzgar Mert Ömer Aslan deniz Buğra Görkem göktuğ Tunay tuğra çağrı çağan çağdaş 😘
Buket27 Poncik77 bemde dedım cnm eşim aras olmaz dedı herkeze dıyor aras olunca aklıma aras kargo gelir o yızden vaz gectım 🤣🤣
Poncik77 Rainhn Rainhn hahaha 😂😂 yiğit çok kibar bi isim ben de çok beğeniyorum Mert de öyle bu beğendiklerimi not alıp eşime bir bir söylücem 🙂
Poncik77 Lalemm86 oh maşallah bi sürü isim gelebiliyor aklına benim heyecandan isim gelmedi aklıma sağolasın 🙂
emreselvi Ali aras benim oğlumun ismi kayın babamin ismi ali ben koymak istedik sonuçta ilk torun bide kayinbabami çok seviyorum o yüzden koymak istedim eşimde iki isimli o yüzden oğlumda öyle olsun istedim 😂😂😂
Poncik77 Ndrkbr Anne1_ daha bugün duydum hep kız denilmiş son güne kadar dün doğum yapmış erkek miş komşumun çocuğu herkes şok 😂 demekki detaylı da kesin değil