Cokokuyan_dorukusunannesi48 Drryy Boğulma riskini arttırıyor taktığınızda çocuğunuza hep yanında olmalısınız.Sakinleştirdiği söyleniyor ama kendi adıma aldığım hiçbir taşın etkisini görmedim.
Ilknur_emin Drryy çoğu arkadaşım bebeklerine kullanıyor hiç memnun kalmayan olmadı bende alicam inşallah
kaan Drryy ben bileklik olarak aldım kolyeden korktum. Çok memnun kaldım ama 1 yasında oğlum artık pek faydası olmuyor. Küçükken çok faydalıydı 😁
Drryy Cokokuyan_dorukusunannesi48 bileğine takacağım bende eğer alırsam dişleri çıkana kadar kullanırım diye düşünüyorum insanlar ilk onu al diyor kararsız kaldım
Cokokuyan_dorukusunannesi48 Drryy Çevremde kullanan yok.Son zamanlarda duyulan bir birşey.Bileğinede taksan hareketli bir bebiş olabilir sen yinede dikkatli ol:)
Yagmuricenkiz Arkadaşım almıştı dişi çıkarken ateşlenmesini ve Sancısını azaltıyormuş. Memnun kalmış olmalı ki ikinci çocuğuna da aldı
gokerhalideda güvenilir site vs varsa paylaşır mısınız bizimle kızlar, bende çok istiyorum kehribar kolyesinden
Drryy kaan aynen canım ayda bir 5 dakika akan suyun altına tutmak negatif elektrikten arınmasına yardımcı oluyormuş bu yeterli dedi aldığım yer
kaan Drryy bende deneyim bakalım 🤔 toprağa gomulecek filan dedi birkaç kişi ama bilmiyorum doğru mu. Toprak da alır elektrik