Serap46 Saadetkaan aynen genetiktir kesinlikle kimisi o kadar dikkatli beslendiği halde zayıf kalıyo bebeği. Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil 😊
Ozgeyusuf Bcokgcm bence alakası yok bende muz yiyorum hergün süt içiyorum 35 haftalık oldu 2 300 daha kilosu sizin maşallah okadar görünce ilgimi çekti aceba dedim şeker falan mı var maşallah epey fazla kilosu heryerden söylemeyin bence nazar olur maşallah
Ozgeyusuf Irem1317 Ewet cnm onun için sezeryan tarihini 23 kasıma kadar uzatmak istiyo kilo alır diye
Badevehande 35 de 2554 dü kilosu. Boyuda 48 cm. Bana hiç çekmemiş 😂 ben 4 kilo 48 santim doğmuşum benim kız zayıf uzun olacak sanırım😂 daha 5 hafta var Doğuma 3 kilo olur dedi doktor boyuda 10 gün hep ileri babası kılıklı 😂
Baloglummmmm En son 34+3 de 2300 gr falandı suan 35+6 yım kontrole gıtmedim henüz ne kadar sıklıkla gıdıyorsunuz kontrole
Gnl0606 Benim de 34+4 te 2600 dü doktor normal dedi ama ultrasonda genelde daha kilolu çıkıyor kzııma da 4 kilo iri olck demişlerdi 3300 doğmuştu çokta inanmıyorum ultrasona açıkcası, genelde 300-400 gr fazla çıkıyor beneğin kilosu😊
Deletedmom0019 Bugun doktora gittim kizim normalde 36 haftalik olmasi gerek, ultrasonda 34 haftalik gozukuyor basindan beri 1 hafta geriden geliyordu zaten.. 2430 gr 49 cm cikti