Saadetkaan esrakahveci 36+1 bugun geldim.kontrolden cok şükür 3.790 baya bi iri bebek dedi abimizde oyle 4.500 dogmustu
Ozgeyusuf Bcokgcm siz şeker testi yaptırdınızmı 34 haftada 3 100 çok fazla 40 a kadar beklese 5 kiloyu geçer
Bcokgcm Ozgeyusuf yaptırdım hiçbir sıkıntı yok sadece günde 1 tane muz yemek bebeğe kilo aldırıyo bende hergün 1 muz yediğim için birde ben hiç kilo almadım bebek aldı :)
Serap46 Bcokgcm canım tek muzla olcak iş değil o burda bütün anneler ne muzlar ne pekmezler yiyo da 34te 3100gr çokmuş yani 😃😃 sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻
Ozgeyusuf Bcokgcm bence alakası yok bende muz yiyorum hergün süt içiyorum 35 haftalık oldu 2 300 daha kilosu sizin maşallah okadar görünce ilgimi çekti aceba dedim şeker falan mı var maşallah epey fazla kilosu heryerden söylemeyin bence nazar olur maşallah
Saadetkaan Serap46 bazen genetikte olabiliyo 36 haftadayim 3790 benimde oglumda iri bi bebekti ve4.5 kilo dogmistu
Medinee23 Saadetkaan benim kızda aynı dürümde bizde 37+1iz 4000 sayılır..Benim oğlumda 4300 doğmuştu..sizin normalmiydi..oğlum normaldi ama bu olamayacak sanırım pazartesi kontrolde belli olacak
Serap46 Saadetkaan aynen genetiktir kesinlikle kimisi o kadar dikkatli beslendiği halde zayıf kalıyo bebeği. Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil 😊
jsmn Ben 34+2 deyim bu hafta iki ayrı doktora gitmem gerekti birinde 2300 dediler. her zaman gittiğim doktor ertesi gün baktı 2100 dedi ama bi 300-400 gr fark eder gerçek kilosuyla ultrason ölçümü dedi. İnsülin direncim olduğu için ben kilo çok alırsa diye stres yapıyorum🙃