Caydemir Anneadayi_34 2 tüp çatlak öncesi mustela bitirdim. Çatır çatır çatladı her yerim. Ama bunda benim aşırı kilo almam göbeğimin çok olması da var. Şimdi frei öl yağ kullanıyorum. Mustelanın elbet faydası olmuştur ancak krem yerine yağ kullanmak daha faydalı bence.
Hacer_ikiz_gebe Caydemir frei öl ün arkasında prematüre daralması olanlar doktorunuza basvurun yazıyor peki sordunuz mu? Ben netten almıştım onu görünce içim rahat etmez diye iade ettim sormadan riskli gebeliğim diye bugün geri göndermişler şaştım kaldım 🤷🏻♀️
Mujde- Anneadayi_34 doktorum lierac önerdi onu kullanıyorum canım 4,5 aylık hamileyim şimdilik bi sıkıntı yok
P2607 Hangi kremi kullandığın değil vücudunu nemli tutman önemli birazda yapı bazen herşeye rağmen çatlıyor ben şuan 37+1 haftalık hamileyim başta devamlı bebe yağı kullandım emin ol en iyi nemlendirici son ayımda lierac aldım banyodan sonra bebe yağı nemi tutuyor ve akşamları sürmekte fark ettiriyor. Çok su içmememe rağmen çatlamadım. Benden tavsiye bebe yağı☺️
MerveEliz Anneadayi_34 ben 4. Ayımda başladım mustela yağ ve kreme. Sabah krem gece yatmadan yağ olanı kullanıyorum. 8. Ayım bitmek üzere hiç çatlak yok çok şükür 🙏🏻😇
Anneadayi_34 MerveEliz Çok teşekkür ederim. İçimi rahatlatan cevap geldi sonunda. Ben şuan 14haftalik hamileyim. Ve şuan sadece mustelanin kremini kullanmaya başladım. İlerleyen zamanlarda yağını da almam gerekecek galiba.
Caydemir Hacer_ikiz_gebe benim gebeliğim normal seyrinde. Hatta mustelanın içeriğinde a vitamini var. Bu da biliyorsunuz bebekte anomali yapabiliyor. Bunu sormuştum bir tüpte o kadar var siz az az sürüyorsunuz bir sıkıntı olmaz demişti. Frei öl için de sorduğumda kullanabilirsin sıkıntı yok demişti
38Prens38 Anneadayi_34 canım ne kadar yaglansan da kremlensende catlayacaksan catlıyosun benim karnım o kadar cıkmamasına ragmen bagdem yagı mustela krem hiç fayda etmedi catladım
Burcak61 Anneadayi_34 evet yağını kullandım ama dediğim gibi doğumdan sonra da kullanmaya devam edin benim halen karnım çatlamadı popom çok fena çatlamış durumda doğumdan sonra oldu
Minikmucizem_ Caydemir icerik kisminda oyle bi yazi yok a vitamini olduguna dair. Ilk defa sizden duydum
Hacer_ikiz_gebe Caydemir teşekkür ederim cevapladıgınız için bende soracagım ona göre kullanacagım olmadı hamile bir tanidiğima hediye ederim artık 😊
Caydemir Minikmucizem_ mühendisin oğlu var instagramda. Onun sayfasında görmüştüm a vitamini olduğunu. Sonra doktora sordum evet var ama çok az miktarda. Sağlığınızı etkilemez dedi. Bu arada aynı kremden bahsediyoruz di mi mustela çatlak öncesi benim dediğim
Caydemir Minikmucizem_ yani kremden çok yağ daha iyi oluyor ben öyle gözlemledim umarım çatlamazsınız
etahirovic Ben 4.aydan itibaren mustela kullandım. Yarın doğuma gidicem ve çok şükür hiç çatlak olmadı. Düzenli olarak kullanmak önemli bence.
Serenay113 Anneadayi_34 lierac kullanıyorum başından beri çok araştırdım en iyisinin kesinlikle lierac olduğunu öğrendim ayrıca çok çok fazla su tuketiyorum vs. Ama paramparça halde çatladım maalesef. Biraz cilt tipiyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Hâlâ krem kullanmaya devam ediyorum 35. Haftadayım ama çatlaklar da devam maalesef :(