Anneadayi_34 Çatlak için neler yaptınız? Yağ krem kullanip buna rağmen hâlâ çatlayan var mı? Çatlak kremleri ne zaman kullanmaya başlamalı? Ve ne sıklıkla kullanmalı?Tecrübeli anneler önerileriniz nelerdir?
Fidan3594 Anneadayi_34 doktorum krem vermedi. Bol su egzersiz ve bol nemlendiricili krem dedi. Günde iki defa bile sürebilirsiniz bol nemlendirici
Szeys Anneadayi_34 Bana doktorum 4.aydan itibaren Lierac kullanmamı söyledi. Şimdi her gün kullanıyorum 5 ayımız bitti.
Burcak61 Anneadayi_34 doğumdan sonra da kullanmaya devam edin ben doğumdan önce hiç çatlamadım mustela çatlak öncesi yağı ile ana doğumdan sonra çok hızlı kilo verdim ve şu an her yerim çatladı
Toprak34 Fidan3594 nemlendirici de krem degil mi? O kremlerin icerigi daha fena. Siz hangisini kullaniyorsunuz? 🌸
1miniginannesi Ben ilkinde beşinci aydan sonra babenin çatlak kremini kullandım doğumdan sonra da devam etti gerçekten etkili oldu bir iki çizgi çatlağım vardı ama bu hamileliğimde karnım baya çatladı Uğraşamadım vakit olmadı kızım ev iş derken özel bir krem almadım her banyo sonrası yağ sürdüm sadece gün sayıylrum en azından doğumdan sonra gene alayım bahsettiğim kremden diye düşünüyorum
Anneadayi_34 1miniginannesi anladığım kadarıyla düzenli kullanmak çok önemli ihmale gelmiyor. İkinci hamileliğini de ne sıklıkla kullandınız yağları? Çatladiginiz için merak ettim.
Szeys Bebek yağı kullanmayı düşünen varsa da johnsons baby ninkini kullanın doktorum yağ kullanmak da istersen onu kullan demişti
1miniginannesi Anneadayi_34 iki güne bir falan kullandım ama ikinci hamileliğimde daha az kilo almama rağmen karnım çok sivrildi ve daha kolay çatladı kesinlikle düzenli kullanın
Szeys Anneadayi_34 Banyodan çıkınca sürebilirsin biraz bekleyince emiliyo zaten. Ama Lierac hemen emiliyo mesela jel olduğu için
Anneadayi_34 Burcak61 doğumdan sonra çocukla ilgilenmekten krem ya da yağ aklımıza gelmez herhalde ama bunu dikkate alicam teşekkürler.
Burcak61 Anneadayi_34 evet yağını kullandım ama dediğim gibi doğumdan sonra da kullanmaya devam edin benim halen karnım çatlamadı popom çok fena çatlamış durumda doğumdan sonra oldu
Fidan3594 Toprak34 elbette. Ama bana belli krem vermemişti en yüksek nemlendirme özelliği hangisiyse o demişti. Ben şu an bebe yağı kullanıyorum ilerde bakacağım krem
Yagmurrrr Anneadayi_34 24. Haftama girdim mustelanın hem kremi hemde yağını kullanıyorum şuan için birşey yok ama ilerde ne olur bilemem 🤷🏼♀️