40+2 haftalık hamileyken yazı okudum yok kakasını yiyip zehirleniyor vs. Yok dedim ben hastaneye gidiyorum dedim kendi kendime bigün Ümraniye devlete acile gider kontrol olurum ertesi gün zeynep kamile sonrada kendi doktoruma giderim dedim neyse uzatmım Ümraniye devlete belim ağrıyo diye geldim muaynede suyumun azaldığı ortaya çıktı bana hemen yatış verdiler tabi ben şok ! Neyse yatışı yaptım 15:30 da kontrollü olarak açılmamı kontrol ettiler gece 1 e kadar 5 cm açıklığım oldu o saatten sonra sabaha kadar hatta öğlene kadar hiç açılmam olmadı ama kaldığım gece herkes doğurup gitti Doğum servisi inanılmaz doluydu beni adeta sancım ve açılmam olmadığı için unutmuşlardı 🙂 bende kendimi hatırlattım eğer bana birşey yapılmayacaksa ben kendi doktoruma gidim diye teklifte bulundum aslında sabah Suni sancı kararı vermişler dediğim gibi yoğunluktan dolayı öğlen 13:30 a kaldı benim sancı işi bismillah başladı wooow inanılmaz birşeydi 15 dk ile başlayan sancılar şiddetini arttırarak 10 hatta 5 dk ya düştü açılmamı kontrol ettiklerinde 7 cm olmuş ve baş %70 inmişti evet geliyorum diyodu minik mucizem ama ben onu yatakta beklemiyordum bir anda sancıyla ıkınmamla birlikte oğlumun kafasının elime geldiğini farkettim ve bir kıyametttt GELİYOOOOOORRRR YETİŞİNNN o anki halimi görmek istemezsiniz 😶 Hemen çatala çıktım tek bir ıkınma gür bir sesle çığlık ve GELDİ cennet kokulu TAHAM ALLAH HERKEZE KOLAY DOĞUMLAR NASİP ETSİN 17.32 de dünya ya gözlerimizi açtık ELHAMDULİLLAH