Selam kızlar, peki tekmeler hareketlenmeleri ne zaman hissettiniz 😊
Minnacık tekmeler
18 haftada ogluşumun hareketlerini tekmelerini hissettim şimdi 34 haftalığım karnım şekil değiştiriyor hareket edince oğlum
Benim 20 haftayı bulmuştu hissetmem şmdi 37. Haftayız 😊
Kızlar ben bugün doktora gittim kontrole suan 25+6 yim ama doktor degerlerin yüksek gözüküyor 27 haftaliksin 1 hafta sonra 7 aylık olucaksin adet tarihinden eminmisin diyor çok olmamakla birlikte Emin'im taş catlasa 1 hafta oynar kafam karışıyor daha öncede 3 4 aylıkken başka bi doktorum demişti fazladan. Diyorum ki acaba değerler mi normal ben mi yanılıyorum. Var mi bu tarz b şey yaşayıp doktoru haklı çıkan tarih konusunda
Damla________ bende de öyle birşey oldu cnm doktor haklı çıktı 🤦♀️Bende çok emin olamamıştım ama doktorun tarihiyle uyum sağladı
Ezoakkaya 15 Nisan son adet tarihimdi şimdi kaç acaba 🙉 Kan testi yaptıgım günden bir önceki gece hasta olmam gerekiyordu pembe leke gelmişti. Şimdi lekenin geldiği gün mü yoksa daha mi öncesi bilmiyorum
Bende oğluşumn hareketlerini çok erken hissettım sanırsam 16 haftalıktı doktor bıle sasırmıstı. Biraz fazla yaramazdı 👶🏼 Suan 38 haftalığız yer değiştirdikce karnım suda yüzüyor gibi iniyor çıkıyor 😄🙈
Damla________ benim doktorum da adet tarihimi değiştirdi 7 gün öteledi erken geç döllenme olabiliyor, doktoruna güven ☺
Papatyag valla suan 26 olmam gerekiyordu 27 yaptım doktor öyle 2 hafta deyince bana göre 2 hafta var 7 aya ona göre haftaya 7 ay oluyor
Damla________ baya ileri tarihte değiştirmiş adet tarihini 😳 doktordan açıklamasını istedin mi neden böyle yaptığına dair 😊
Değerlerim yüksek çıktı sonra adet tarihimi sordu. Eminmisin yanılıyor olabilirsin suanda 1 hafta sonra 7 aylık gözüküyor dedi. Bende çok emin değilim ama kadın haklıda olabilir şeker testi için gidicem pzt o gün sorarım artık
Damla________ bebeğin ultrasonda kaç haftalık çıkıyo canım ona bakarak hesapla doğru o çıkıyo
Ezoakkaya 1 kilo
Damla________ 1 kilo 27 haftalik görünüyor dedi