Asrinayaz Esnn cnm bn 18 haftalıkken başladım hissetmeye şimdi 21 +5 günlüğün daha fazla hissediyorum 👶🏻
Zehra321 Esnn 16+5 im hissediyorum 😂 bazıları erken hissedermiş bazıları daha geç ama ben hissediyorum yani elimi koyduğumda dalgalanıyor elim ☺️
minnaginannesi Ben 17+5 teyim henuz bir hareketlilik yok ama dedikleri gibi arada bir gidiklanma gibi bisey oluyor😊
Bernaszn Bende yarın 19 haftalık oluyorum 😍 henüz tam net bir hareketi olması ama karnımda pıt pıt bir seğirme oluyor 😊
damlamutlu Asrinayaz sizinle hamileligimiz ayni ben de 21+5 deyim kizim olucak Allah izin verirse ama tam olarak hareket hissedemiyorum sadece ara sira bir kipirti gibi bisey o kadar
Senakarabey 18+3 teyim bende. Tam bir haftadır net olarak hissediyorum hareket ettiğini. Dışardan farkedilmiyor henüz. Bugün kontrolümüzde haftasına göre biraz büyük olduğunu söyledi doktorum. Bu kadar net hissetmemin sebebi de bu olabilir tabiki. 😌
Cgclskn Esnn Ben 19+5 de bir tekme yedim. Hissettiğim en güzel şeydi. Ayni gün 3 kere daha yedim. Mucize gibi 🥰
busrabusraaa Arkadaşlar bende 19+2 yin ama hala hissedemiyorum yada anlayamıyorum nasıl birşey anlatabilirmisşniz 😂
SuleDoruk Esnn 20+4 üm. Bir iki gündür gece sırt üstü yatınca bir iki bişey hissediyorum ama tekme diye adlandıramam. Pıt diye içimde bişey atıyor sadece😁
Asd92 Esnn Ayy canım ben şu şu anda 20+ 0 haftalığım ama 19+6 da hissettim ilk kez çok farklı ve tatlı😊
iremgorlen090318 Esnn ben 18 haftalikken hissetmeye basladim yarin 20 haftalik olucak tekmeleme gibi degilde itekliyor icerden cok guzel 😊
Seymk 16da hissetmeye başladım 20de artık dışardan bile görüyorum. 19da da babası hissetti elini koyduğunda
Tugce_1006 17+5deyiz hala hissetmiyorum pıt pıt diye arada bana da oluyor ama bebek mi emin olamıyorum bende çok hissetmek istiyorum ilk hamileliğim galiba ondan geç hissedilir diyorlar ilk olduğunda